2 napja fáj a derekam, most már nagyon, igaz dolgozok még néha egy kis fizikai, de nem megerőltető munkát, lehet baj belőle? 27 hetesek vagyunk
En is a 27. hetben akadtam ki.
Addig minden nap nyomtam 10 orat a m.helyemen egy kis pihenovel. Felemeltem az osszecsukhato agyat es az megadta a kegyelemdofest. - nem is tudom mit gondoltam!!!!
Meg aznap esjszaka beindultak a joslok - es mivel elso fingom nem volt mi tortenik, de olvastam, hog
...na ez szepen elrepult pedig meg be sem fejeztem...
Szoval azt olvastam, hogy a meleg zuhany az sokat segit. es igy is volt. Sajnos en azota kaptam egy panikrohamot is - 2 eve diagnosztizaltak - attol is jol megijedtem es kerdeztem is itt az oldalon.
Most vagyok 29 hetes, 2 hetes szabimat toltom itthon...hamarosan koltozunk es a lakast ujitani kellene azonban el vagyok tiltva mindentol. Meg van 3 het az is egy stresszfaktor a ferjemnek meg dolgoznia kell...
Ha mesz a dokihoz mondd el mi a dorges! Pihenj le napkozben. Inkabb fekudj mint ulj labakat felrakva!
Szia! nekem is ilyen tájban kezdett el nagyon fájni a derekam, pedig én nem dolgozom, szerintem ez normális velejárója lehet ennek az időszaknak. Én kenni szoktam krémmel, attól kicsit elviselhetőbb.
31h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!