Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 napja fáj a derekam, most...

2 napja fáj a derekam, most már nagyon, igaz dolgozok még néha egy kis fizikai, de nem megerőltető munkát, lehet baj belőle? 27 hetesek vagyunk

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

En is a 27. hetben akadtam ki.

Addig minden nap nyomtam 10 orat a m.helyemen egy kis pihenovel. Felemeltem az osszecsukhato agyat es az megadta a kegyelemdofest. - nem is tudom mit gondoltam!!!!

Meg aznap esjszaka beindultak a joslok - es mivel elso fingom nem volt mi tortenik, de olvastam, hog

2010. aug. 12. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

...na ez szepen elrepult pedig meg be sem fejeztem...

Szoval azt olvastam, hogy a meleg zuhany az sokat segit. es igy is volt. Sajnos en azota kaptam egy panikrohamot is - 2 eve diagnosztizaltak - attol is jol megijedtem es kerdeztem is itt az oldalon.

Most vagyok 29 hetes, 2 hetes szabimat toltom itthon...hamarosan koltozunk es a lakast ujitani kellene azonban el vagyok tiltva mindentol. Meg van 3 het az is egy stresszfaktor a ferjemnek meg dolgoznia kell...

Ha mesz a dokihoz mondd el mi a dorges! Pihenj le napkozben. Inkabb fekudj mint ulj labakat felrakva!

2010. aug. 12. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! nekem is ilyen tájban kezdett el nagyon fájni a derekam, pedig én nem dolgozom, szerintem ez normális velejárója lehet ennek az időszaknak. Én kenni szoktam krémmel, attól kicsit elviselhetőbb.

31h km

2010. aug. 12. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem ez a 2dik babám, az elsőnél nem emlékszem hogy lettek volna ilyen panaszok, de az utóbbi két napban... bár van stressz mostanság elég, dolgozni sem nagyon van már kedvem, de hát az anyagiak... még egy hónapig gürcölök utána kicsi pihi.
2010. aug. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!