Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kapok rendesen levegőt a...

Nem kapok rendesen levegőt a maszkban és hányingerem lesz. Hogy lehet ìgy hordani?

Figyelt kérdés
Vettem moshatót, az még rosszabb. Egyàltalán nem kapok benne levegőt. Hétfőtől muszáj lesz hordani, viszont egyszer használatosra nem lesz ennyi pénzem. Meg lehet szokni idővel?
2020. máj. 2. 19:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyszer használatosat is többször használom, persze nem túl sokszor. Nehezebb benne levegőt venni, főleg hogy asztmás vagyok, de ki lehet bírni valahogy. Az jobban zavar, hogy bepárásodik a használata közben a szemüvegem, és alig látok.
2020. máj. 2. 19:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld ki a plexi-pajzsos változatot, igaz hogy akkor a szemeid előtt is maszk lesz, de az legalább nem zavarja a légzést.
2020. máj. 2. 19:54
 3/26 A kérdező kommentje:

#1: Asztmásként még rosszabb lehet ez. Kitartást kívánok neked!!

#2: Erről még nem hallottam.

2020. máj. 2. 20:08
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Köss egy kendőt az arcod elé, az jobban szellőzik.
2020. máj. 2. 20:10
 5/26 anonim ***** válasza:

Ez az a homlokra erősített cucc, amit akár egy 3D nyomtatóval is elő lehet állítani. Guglizz csak rá, webshopokból is rendelhető.

2020. máj. 2. 20:17
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Vegyél valami kamu szart, amiben kapsz is levegőt. Úgyis alibi intézkedés az egész, legalább magadnak ne árts az oxigénhiányos, szén-dioxid dús, baktériumtenyészet belélegzésével.
2020. máj. 2. 21:56
 7/26 A kérdező kommentje:

#6: Neked mégis mi bajod?

Tele a gyakori a magadfajta rosszindulatú emberekkel. :(

Szerintem normálisan tettem fel a kérdést.

2020. máj. 2. 22:43
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit se tűnt rosszindulatunak, igaza van, ezek a szar maszkok többet ártanak mint használnak, nem egészséges az a párás secondhand levegő. Vegyél egy kendőt akár, az is ugyanúgy nem ér semmit, de azt is elfogadják és kapsz levegőt
2020. máj. 2. 22:54
 9/26 A kérdező kommentje:
Elég szomorú ha nektek az a normális, hogy ne érjen semmit.
2020. máj. 2. 22:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Tudom szégyen, de én eddig nem hordtam maszkot, ezért nehéz megszokni. Mindenki hirdeti, hogy a mosható mennyire jó, de egy borzalom.
2020. máj. 2. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!