Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kapok rendesen levegőt a...

Nem kapok rendesen levegőt a maszkban és hányingerem lesz. Hogy lehet ìgy hordani?

Figyelt kérdés
Vettem moshatót, az még rosszabb. Egyàltalán nem kapok benne levegőt. Hétfőtől muszáj lesz hordani, viszont egyszer használatosra nem lesz ennyi pénzem. Meg lehet szokni idővel?
2020. máj. 2. 19:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#20: Hú.. Minden egyes szavaddal egyetértek!! Bìzzunk benne, hogy most már csak jobb jöhet!

Kitartást és jó egészséget kívánok neked!

2020. máj. 3. 22:35
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Nemár,neked is hányingered van benne? :O Én ma vettem fel először kb.egy percre, én is alig kaptam benne levegőt és nekem is hányingerem is volt benne kicsit, meg is lepődtem azt hittem csak nekem van az
2020. máj. 4. 00:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, köszönöm, Neked is kitartás, és jó egészséget!:-)
2020. máj. 4. 09:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy fogalmam sincs mit lehet azon lepontozni hogy alig kapok levegőt meg hányingerem van a maszkba de az biztos hogy nem leszek abban végig, csak addig veszem fel míg bemegyek a boltba hogy lássák hogy van aztán bentebb már lehúzom és köhögök össze-vissza. 😀
2020. máj. 4. 20:53
 25/26 A kérdező kommentje:
#24: Mert itt mindig mindenkit leszólnak mindenért. Ne foglalkozz velük! A pontozás meg semmit sem ér.
2020. máj. 4. 21:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Használhatod többször is az egyszerhasznalatosat. Az egészségügyisek azért cserélik, mert más pacienshez nem hasznalhatjuk fel, de mivel te nem egészségügyis vagy és nem betegekkel foglalkozol, ahol minden beteghez új eszközt kell használni, ezért a te esetedben tulajdonképpen ennek nincs jelentősége :)
2020. máj. 14. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!