Nem kapok rendesen levegőt a maszkban és hányingerem lesz. Hogy lehet ìgy hordani?
Szelepes maszkban lehet levegőt kapni,abból van többször használatos is.
Megszokni nem lehet szerintem,legalábbis nekem még nem sikerült egy hét alatt.
Nekem is FFP2-es szelepes maszkom van, mégis el tudom viselni, ha kell több órán át is. Ja, és dohányos vagyok.
Miért lesz hányingered a maszktól? :-O
#16: Mert nem kaptam rendesen levegőt, elkezdtem nagyon köhögni és hányingerem lett. Ha esetleg orvos vagy adhatsz tanácsot!
Nyilván nem fogok belehalni. Csak egy kérdés volt...
Nem kellemes viselet, pláne, hogy egyre melegebb lesz.
Én volt, hogy szabályosan befulladtam tőle, alig vártam, hogy kilépjek a szupermarket kapuján és levegyem. A szabadban nem teszem fel, de oda nem is kell, csak zárt helyen.
Járműveken mindenképp muszáj, több járaton van ellenőrzés. Pl. egyik nap rászóltak 2 csajra a buszon, hogy tegyék fel a maszkot.
Nekem mosható van, direkt olyat vettem, nincs felesleges pénzem kidobálható maszkokra.
Valahogy ki kell bírnunk, Kérdező...
#18: Úgy látom valaki tudja miről írok. Sajnos ismerős amit leírtál. Nálunk holnaptól kötelező boltokban, tömegközlekedésen. Sajnos busszal járok dolgozni, valahogy ki kell bírni jól mondod! Biztosan meg fogjuk szokni idővel.
Nekem sincs pénzem ennyi egyszer használatosra, a mosható viszont vastag. :( Tele a hócipőm az egész vírussal már.
18-as vagyok.
Nekem is tele a bakancsom az egésszel, úgy egészben, a koronavírus szó hallatán már rosszul vagyok, a sok össze-vissza információözöntől végképp. Ennek az egésznek legfőképp a gazdasági következményeit fogjuk nyögni, az egészségügyről inkább nem mondok semmit...
De reménykedjünk, hogy le fog csengeni ez a téboly hamarosan. Talán "elcsitul" a vírus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!