Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kapok rendesen levegőt a...

Nem kapok rendesen levegőt a maszkban és hányingerem lesz. Hogy lehet ìgy hordani?

Figyelt kérdés
Vettem moshatót, az még rosszabb. Egyàltalán nem kapok benne levegőt. Hétfőtől muszáj lesz hordani, viszont egyszer használatosra nem lesz ennyi pénzem. Meg lehet szokni idővel?
2020. máj. 2. 19:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy nem ér semmit, hanem tény hogy nem ér semmit..elég szomorú de ez csak látszatintézkedés. Nem érted?
2020. máj. 3. 00:05
 12/26 anonim ***** válasza:
23%
Annyit ér hogy másokat nem fertőzől le, ha beteg vagy. Ha mindenki hordja nem lesz új beteg. Ennyi a lényeg.
2020. máj. 3. 01:09
 13/26 Salx Narval ***** válasza:
20%
Sokan azt feltételezik, hogy a maszk őket védi, pedig pont, hogy a többieket. Az lenne a cél, hogy a fertőzött emberek ne a nagyvilágba köhögjenek,stb hanem a maszkba( megteszi egy kendő is) így a kellő távolság betartása mellett a fedett arc is növeli a védelmet. Másik feladata megakadályozni, hogy véletlenül az orrodhoz v a szádhoz érj esetlegesen fertőzött tárgyak fogdosása után ( erre is jó egy kendő is). Téged kedves kérdező az véd némiképp amit mások hordanak nem a sajátod, ne ringassa magát senki hamis biztonságérzetben ezek a cuccok csak csökkentik a fertőzés esélyét.
2020. máj. 3. 06:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szelepes maszkban lehet levegőt kapni,abból van többször használatos is.

Megszokni nem lehet szerintem,legalábbis nekem még nem sikerült egy hét alatt.

2020. máj. 3. 07:32
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szelepes ffp2 van, én sem kapok benne rendesen levegőt. Addig hordom csak, amíg benn vagyok valahol, ez egyszerre nem több, mint 45 perc. Addig ki lehet bírni.
2020. máj. 3. 08:45
 16/26 anonim ***** válasza:
13%

Nekem is FFP2-es szelepes maszkom van, mégis el tudom viselni, ha kell több órán át is. Ja, és dohányos vagyok.

Miért lesz hányingered a maszktól? :-O

2020. máj. 3. 13:36
 17/26 A kérdező kommentje:

#16: Mert nem kaptam rendesen levegőt, elkezdtem nagyon köhögni és hányingerem lett. Ha esetleg orvos vagy adhatsz tanácsot!

Nyilván nem fogok belehalni. Csak egy kérdés volt...

2020. máj. 3. 14:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem kellemes viselet, pláne, hogy egyre melegebb lesz.

Én volt, hogy szabályosan befulladtam tőle, alig vártam, hogy kilépjek a szupermarket kapuján és levegyem. A szabadban nem teszem fel, de oda nem is kell, csak zárt helyen.

Járműveken mindenképp muszáj, több járaton van ellenőrzés. Pl. egyik nap rászóltak 2 csajra a buszon, hogy tegyék fel a maszkot.

Nekem mosható van, direkt olyat vettem, nincs felesleges pénzem kidobálható maszkokra.

Valahogy ki kell bírnunk, Kérdező...

2020. máj. 3. 14:28
 19/26 A kérdező kommentje:

#18: Úgy látom valaki tudja miről írok. Sajnos ismerős amit leírtál. Nálunk holnaptól kötelező boltokban, tömegközlekedésen. Sajnos busszal járok dolgozni, valahogy ki kell bírni jól mondod! Biztosan meg fogjuk szokni idővel.

Nekem sincs pénzem ennyi egyszer használatosra, a mosható viszont vastag. :( Tele a hócipőm az egész vírussal már.

2020. máj. 3. 15:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok.

Nekem is tele a bakancsom az egésszel, úgy egészben, a koronavírus szó hallatán már rosszul vagyok, a sok össze-vissza információözöntől végképp. Ennek az egésznek legfőképp a gazdasági következményeit fogjuk nyögni, az egészségügyről inkább nem mondok semmit...

De reménykedjünk, hogy le fog csengeni ez a téboly hamarosan. Talán "elcsitul" a vírus is.

2020. máj. 3. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!