Miert divat lanyoknal most a buggyos, bo melegitonadrag?
Figyelt kérdés
Főleg táncokban instagrammon tik tok on mindig azt hordjak2020. ápr. 17. 14:42
1/8 anonim válasza:
Ez nem csak most divat. Régen is az volt és leginkább azok szoktak ilyenbe táncolni akik hip-hopoznak, mert ez a stílus köthető a tánchoz..
2/8 anonim válasza:
30 éve divat minimum. :D
Gondolom nekik ez tetszik és/vagy kényelmesnek érzik.
3/8 anonim válasza:
Divat, mert jól néz ki és kényelmes is. Pl. én egy croptoppal szoktam felhúzni és nekem így tetszik is.
4/8 anonim válasza:
Kezdenek melegedni most ők.
Eddig a fiúkra mondták a szűk nadrágokra,hogy melegek, most a lányokra igaz.
F
5/8 anonim válasza:
A sracoknal is divatos ez a tirpak viselet.
6/8 anonim válasza:
Hip-Hop-osok azóta hordják hogy az eszemet tudom.
Otthonra meg én is hordom mert szuper kényelmes, pizsamanadrágból is ilyesmit hordok.
7/8 anonim válasza:
mi az, hogy kezdenek melegedni csak mert egyszer valaki kitalálta, hogy a szoknya lányos, a nadrág fiús hagyjuk már
mindenki azt hord amiben jól érzi magát
300 éve meg a pasik hordtak harisnyát, a világ változik ez van
8/8 anonim válasza:
7.
Ez igy van, csupán minden egyes kérdésnél ahol férfiak hordanak passzos nadrágot szinte kimaradhatarlan pár becsmérlő komment.
Hát akkor itt se maradjon ki.
Így igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!