Lányok! A buggyos nadrág mostanában divat?
Figyelt kérdés
Ilyesmim van, és azt szeretném megtudni, hogy pl. suliba vagy járkáláshoz fel lehet-e venni anélkül, hogy az emberek többsége leszólná... Ha utcára nem is, de pl. sportolni (tesire, futásra) azért elfogadható?
15/l
2012. máj. 9. 12:56
1/13 anonim válasza:
Ez iskolába, futáshoz, utcára mindenre jó!! Nekem is van hasonló! hidd el nem fogják leszólni!!
2/13 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel senki nem fog leszólni
3/13 anonim válasza:
Szinte csak ilyen gatyákat hordok, mindenhova...
4/13 anonim válasza:
Mennyi ízléstelen divatp*csa, te jó ég...
17/f
5/13 anonim válasza:
Én is ilyet használok,azért szeretem mert a rajtam van ez a r.nadrág akkor nem olyan feltűnő a vastag vádlim.Kényelmes is.
25/L
6/13 anonim válasza:
én nekem is ilyen van. kényelmes és jól is néz ki! :)
7/13 anonim válasza:
15.29 olyan hülye vagy.
meg se fordul a fejedben, hogy esetleg kényelmesek?!
8/13 anonim válasza:
Érdekes, amíg nem voltak divatban, nem voltak kényelmesek. :)
9/13 anonim válasza:
azt én értem, de például eddig én sem hordtam őket (mert mondjuk nem volt minden második boltban, ahogy most), de néhanapján nagyon is kényelmes a farmer helyett ;)
10/13 anonim válasza:
Akkor ne mondd, hogy nem divatból hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!