Lányok! A buggyos nadrág mostanában divat?
Ilyesmim van, és azt szeretném megtudni, hogy pl. suliba vagy járkáláshoz fel lehet-e venni anélkül, hogy az emberek többsége leszólná... Ha utcára nem is, de pl. sportolni (tesire, futásra) azért elfogadható?
15/l
jó, akkor őszintén szólva 1-2 éve még nem tudtam, hogy ilyesmit fel lehet venni (féltem a "de igénytelen vagy" pillantásoktól), de most, hogy divatba jött, örülök, mert leárazáson tudtam venni olcsón, és még hülyének se néznek :D
lehet, hogy nem hatottalak meg, de ez van:) egyébként megmondhatom, nem vagyok az a divatmajom fajta, aki kidobja a 2hónapos cuccait, mert lejárt műsor. (pl a cicagatyákat és társait utálom, egy van nekem igaz, de inkább harisnya helyett hordom télen szoknyával és csizmával, mert vastagabb anyagú. persze vannak szépek, de többségében teltkarcsúakon visszataszító.)
ma 17:29
3 éve hordok ilyen gatyákat, mélyülepűt mondjuk fel nem vennék semmi pénzért, de aminek a helyén van az ülepe, az mitől lenne ízléstelen?
És tényleg nagyon kényelmes, + rajtam pl ez áll a legjobban...
(csőnadrág, mélyülepű nadrág, cicanadrág pl nem található a szekrényemben... ennyit a divatról...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!