Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! A buggyos nadrág...

Lányok! A buggyos nadrág mostanában divat?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmim van, és azt szeretném megtudni, hogy pl. suliba vagy járkáláshoz fel lehet-e venni anélkül, hogy az emberek többsége leszólná... Ha utcára nem is, de pl. sportolni (tesire, futásra) azért elfogadható?

15/l

2012. máj. 9. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jó, akkor őszintén szólva 1-2 éve még nem tudtam, hogy ilyesmit fel lehet venni (féltem a "de igénytelen vagy" pillantásoktól), de most, hogy divatba jött, örülök, mert leárazáson tudtam venni olcsón, és még hülyének se néznek :D

lehet, hogy nem hatottalak meg, de ez van:) egyébként megmondhatom, nem vagyok az a divatmajom fajta, aki kidobja a 2hónapos cuccait, mert lejárt műsor. (pl a cicagatyákat és társait utálom, egy van nekem igaz, de inkább harisnya helyett hordom télen szoknyával és csizmával, mert vastagabb anyagú. persze vannak szépek, de többségében teltkarcsúakon visszataszító.)

2012. máj. 12. 17:49
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 17:29

3 éve hordok ilyen gatyákat, mélyülepűt mondjuk fel nem vennék semmi pénzért, de aminek a helyén van az ülepe, az mitől lenne ízléstelen?

És tényleg nagyon kényelmes, + rajtam pl ez áll a legjobban...

(csőnadrág, mélyülepű nadrág, cicanadrág pl nem található a szekrényemben... ennyit a divatról...)

2012. máj. 12. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Lanyok ne vegyenek fel buggyos nadragot,mert legalabb annyira neznek ki melegnek mint 1 fiu szukbe!! A buggyos csak a fiukon all jol!
2013. márc. 19. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!