Milyen a buggyos farmer nadrág?
Figyelt kérdés
Mármint miért ez az elnevezése? Olyan mintha zsákot vennék fel? "2021. júl. 29. 09:19
2/10 A kérdező kommentje:
Éértem. Tehát igen nem rá cuppan a testedre hanem lóg rajtam
2021. júl. 29. 12:42
3/10 anonim válasza:
Igen és az ilyen nadrágokból is van több féle fazon
4/10 anonim válasza:
Másnéves FÉRFI nadrág mert mint tudjuk itt a sok okostól a szűk az nem férfias, ellenben egy buggyos az igen.
5/10 A kérdező kommentje:
Ahham. Tehát akkor vagyok csak férfi ha buggyosat hordok és nem szűkebb fazont. Szerintem mindegy. Én slimet hordok az se nem buggyos se nem skynnit
2021. júl. 29. 13:40
6/10 anonim válasza:
Hát,legalábbis itt olvastam pár tőlem okosabb delikvenstől.
Én meg egyáltalán nem vagyok férfi mert super skinnyt hordok.
7/10 A kérdező kommentje:
Szegény. Amúgy nekem nincs bajom a nagyon szűktől. Legalábbis én tudom mi a super skinney. Lehet hogy csak alacsony derekú és lehet hogy picit igen szűkebb, de jó értelemben egy sztreccs farmer ami kicsit nyúlik tehát nem olyan mint a levis márka vagy wrangler ami szinte fixen van szabva a férfi méretre. Szóval van előnye. Lehet nem szép de az a lényeg hogy kényelmes. Ennyit
2021. júl. 29. 14:37
8/10 anonim válasza:
Pontosan. Nagyon jól nyúllik és emiatt kényelmes.
Aztán ki szereti,ki nem, az engem nem érdekel, mivel nyílván magamnak öltözök nem másoknak.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. júl. 29. 14:50
10/10 anonim válasza:
Kényelmes én csak buggyos bő féle hip hop deszkás kék
farmereket hordok normálisan a derekamig húzva kényelem miatt miután én farmerhez nem hordok alsogatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!