Emberek szeptemberben 35 fokban miert vannak oszi ruhaban: vastag harisnya, téli mintas taska, csizma??!
Én az évnyitón láttam pamutharisnyás kislányokat, volt vagy 35 fok odabent, az enyémek mezítláb voltak. Szerintem ott valamiféle elbaltázott etikett megfontolás vezérelte az anyukákat. Brrr.
Két lányon viszont valszeg a legójabb divat követése mián láttam virágos nyáriruhát térdigérő téli műbőr csizmával. Annó nagymamám emlékszem, mit sápítozott, amikor bakanccsal hordtuk ugyanezeket a ruhákat kamaszkoromban, de abból legalább volt nyári, textil anyagú. Most ebben a sosem látott hőhullámban képesek csizmában aszalni a lábukat...? Jesszus maris.
A téli mintás táskát nem tudom értelmezni, ha nem télapós, akkor azon nem akadnék fenn :D
Mindenkinek más a hőérzete, pl. reggelente, mikor indul az ember már 16 fok van, fáznak, hiába emelkedik nap közben 28 fokra.
De én p télen is pólóban, max. Pulóverben vagyok, most akkor engem is irritáljon, hogy más minek vesz kesztyűt, sálat, sapkát? Nem Alaszkában vagyunk.
Az észak-koreai diktátornak vannak olyan intézkedései, hogy megszabja még azt is, milyen ruhában járjanak az alattvalói.
Kérdező, te is kb. ilyen habitusú ember vagy.
Nem tudom, az ország melyik részén van 35°C, de nálunk pl. (Veszprém megye) 25°C van jelenleg. Reggel 6 után kicsivel indultam el itthonról, akkor meg 17°C volt.
Vannak fagyos emberek, mindenkinek más a hőérzete. Ha valaki vastag ruhában érzi jól, komfortosan magát, az az ő dolga.
Inkább azt kéne megvizsgálni, téged miért irritál totál idegen emberek öltözködése. Meg, honnan jött az, hogy ezek az emberek unatkoznak? :D Elvégre nem ők nézegetik mások ruháit, majd hőbörögnek rajta gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!