Már megint te? Látom pár év alatt jól megnőtt a hajad.
A női pólód is übergáz amúgy.
A rövidnadrágod fazonja és a rövidsége tök menő, szerintem nem túlzás, de a színe viszont igen. Neked jól áll ez a rövid fazon, mert normális vékony alkatod van.
Viszont ez a rózsaszínű színvilág a szintén színes, rózsaszínű cipőfűzővel, meg a rózsaszín csíkos zoknival, és a női haspólóval nagyon csajossá tesz. Vagy ez is a célod hogy csajos legyél? Mintha még melled is lenne, jól látom? Vagy csak optikai csalódás?
Amúgy le a kalappal, hogy ilyen bevállalós vagy, de ha fiúnak szeretnél látszani, akkor ez a szett már túlzás így egyben.
A karod szőrös amúgy? Mert mintha a bal karod az órád mellett furán szőrösnek tűnne, pedig tudom hogy a lábad fullosan le van véglegesen szőrtelenítve, ami szerintem tök menő.
Rendszeres kérdés ez itt, sokszor volt már. És talán ott is pont erről a csávóról raktak fel képet...
Akkor szokadjára is válaszolok: Igen, nekem ez már egy kicsit túlzás. Szeretek én is rövidben lenni és ez alatt nem a térdig érő gatyákat értem. A combom felső harmadáig érőket hordok rendszeresen. Utcára, boltbe, városba, sőt, munkába is.
De az ilyen pitsagatya szerűséget meghagyom a csajoknak. Én ebben már nem érezném komfortosa magam.
Helyes, jó választás! :)
Biztosan jól áll.
Leggingset, farmer jeggingset próbáltad már? Sok vékony fiúnak az is elég jól áll, érdemes tenni egy próbát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!