Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12000 Ft napjainkban sok egy...

12000 Ft napjainkban sok egy jó minőségű farmerért, ami nagyon jó szabású és csinos?

Figyelt kérdés

#infláció #farmer #pénz #Ruha árak #Ruha minőség
aug. 28. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Én akciósan vettem ennyiért.De én ritkán,inkább munka miatt hordom.De sima nadrágot veszek drágábban is.
aug. 28. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy sok.
aug. 28. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! ♡
aug. 28. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségű és jó szabású. Innentől csak az a kérdés, hogy be tudod-e építeni a ruhatáradba, fogod-e hordani. Ha igen, akkor csak a pénztárcád dönti el:) Szerintem mai árak mellett nem vészes egy alapdarabért.
aug. 28. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mai árak mellett, ha tényleg jó minőségű, nem sok. Ettől függetlenül ugyanilyen paraméterekkel lehet kapni jóval olcsóbban is.
aug. 28. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor juliusba magyarba voltam (pesten vagy győrbe nm tudom pontosan hol vettem) 20000 ért vettem egy fehér farmert, mindenki azt mondja nem vagyok 100as hogy ki adok ennyit egy nadrágért, de szerintem ez még belefér. 🤷‍♀️
aug. 29. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kiárusításban ki lehet néha fogni ennél olcsóbban. De általában ha csak egy teszkóba bemész, alig kapsz ennyiért jó farmert.
aug. 30. 16:48
 8/9 horex ***** válasza:
100%

Nálam a Levis501-esnél keződik és végződik

[link]

De az ebay-en 50ezer plusz posta plusz vám is lehet

szept. 1. 01:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

ááá sima C&A-s farmert vettem 2db-t és 30k-t hagytam ott.

már a kínaiakban is 10k körül mennek, de azok minőségre és sokszor szabásra, stílusra se elégítik ki az emberek igényeit

szept. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!