7.-es lánynak való CARL LAGERFELD-es cipő??
Figyelt kérdés
Tud rá vigyázni, nem ez a lényeg! Hanem fazonta, stb....aug. 26. 18:09
1/5 A kérdező kommentje:
Fazonra.*
aug. 26. 18:09
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy jó választás
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy való, látom vannak átlagosnak mondható sportcipőszerű kinézetű cipők is abból a márkából, szerintem teljesen normális, megfelelő cipő lehet egy hetedikes lány számára abból a márkából női cipő... a fazonjában én nem látok az égvilágon semmit sem amitől kérdéses lehetne a cipő. De mivel nem linkeltél képet, hogy egészen pontosan melyik cipő is lenne az illető számára így nem tudom. Viszont ahogy látom amiket kidobott a net cipőket a "Karl Lagerfeld cipők" szavakra, azok a cipők fazonra szerintem jók egy 12-13 évesnek, nem látom akadályát, hogy ne lehessen olyan a személynek. De persze igen csak kell rá vigyázni, hiszen nem éppen a legolcsóbb cipők közé tartoznak, látom. És hajajj szegény gyerekek akik már éppen hogy csak 6 évesen mennek első osztályba, hetedikesen 12-13 évesnek lenni... én ötödik osztályos koromban lettem 12 éves, 6.-ban voltam 13 éves, de az egy jó pár éve volt, mindegy is. XDD
4/5 A kérdező kommentje:
#2. Miért?
aug. 26. 21:10
5/5 A kérdező kommentje:
#3. Az "Anacapri sneakers ikonik." . Lenne.
aug. 26. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!