Aliexpresszről rendeltem egy 4xl es hosszúnadrágot ,Megérkezett és 8as méret volt beleírva ,rövid volt ,pedig 163 cm vagyok ,8as méret Kínában az mit jelent?
Figyelt kérdés
aug. 26. 08:55
1/3 anonim válasza:
A hülye betűs "számozás" eredménye. Mintha ötször olyan bonyolult lenne centiben megadni, idióták.
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem ,ha 4xl es- nek volt írva az oldalon ,akkor miért 8 asat küldenek,amiről fingom nincs milyen méret ,és egy 163 cm es nőn ,hogy érhet bokáig ?!Ás ök vitatkoznak hogy jó méretet küldtek pedig .... Aha jaja
aug. 26. 21:28
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehet-e ilyenkor disput-olni ,és nem tudom kinek van igaza ,de szerintem nekem
aug. 26. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!