Budapesten van igény használt (nagyrészben márkás) turkálóra?
Figyelt kérdés
Szeretnék felmérést készíteni, hogy mennyire van igény hasznàlt (nagyrészben márkás) turkálóra Budapesten?
Egyenlőre még csak tervben van, egész kevés turkálóval találkoztam Budapesten, ahol tényleg jó minőségű, divatosnak nevezhető ruhák vannak, ezért gondolkodtam el rajta.
Lennének benne kiegészítő dolgok is mint például Táskák, cipők, sapkák stb..
Lenne egy oldal is hozzá, ahova feltenném a dolgokat, és meglehet rendelni tőlem.
Esetleg Vinted-re is.
aug. 24. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Van rá igény
Nincs rá igény
6 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ha nincs ilyen turi Pesten, akkor nem ad le elég ember ilyen cuccot. Vagy mit gondoltál, honnan lesz a kínálat?
2/3 anonim válasza:
Ismerek Budapesten 4-5 ilyet, többségük min. 15 éve üzemel. Nem lenne rá igény, mert a divat is rossz, a nagy márkáknak már nincs kultusza, vagy erősen kopik. Szerintem márkás ruhákba is ma már csak a prolik öltöznek. Jól kinéző ruha nem egyenlő a márkás ruhával. Inkább a tervezésnek van jövője, ne legyen neve, de jól nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!