Goth, metálos és egyéb nagyrészt fekete ruhatárral rendelkezők! Ti milyen mosószert használtok?
Figyelt kérdés
Aki próbált már huzamosabb ideig feketében járni, biztos rájött már, hogy elég gyorsan kopik a szín, ráadásul minden anyag másmilyenre fakul.
Milyen mosószert illetve praktikákat lehet bevetni?
2010. jún. 8. 07:58
1/6 anonim válasza:
Perwoll black magic :D
Egyébként hosszú távon az sem nagyon kíméli a fekete ruhákat. Ez van ilyenek a fekete ruhák.
2/6 anonim válasza:
Dreft,de ha kifakul,fekete ruhafestékkel befestem..olyan,mint újkorában..
3/6 anonim válasza:
ja azt énis szoktam játszani, van egy nagy lábosom abban minden évben kerül valami ruha újraszínezésre
4/6 anonim válasza:
persil :D de egyébként nekem teljesen mind1 a mosószer márkája, az acélmerevítéses fűzők nem igazán kopnak, a többit meg nyugodtan bevághatom a mosógépbe feketére festeni, ha kifakult.
5/6 anonim válasza:
Áhh...
Én is festem őket...
Csak kaptam egy fehér fűzőt, és persze első nap, mikor felavattam buliban össze is foltoztam(:
Az is fekete mostmár:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!