Gáz ha nagyrészt használt ruhákban lesz az újszülöttem?
Nem gáz, de nálunk a turkálóban is annyit kérnek érte, mint amennyiért újat veszek (tesco, lidl, aldi, c&a). Nem, nem 3-4 ezer, hanem egy rugdalózó 1000-1500, egy body 300-500. Itt csak darabáras van, kilós nincs, a minőség pedig így se a legjobb.
Szoktunk kapni használt angolt, rajta van az ár a ruhacetlin, nem ér annyit.
Miért lenne gáz?
Lányomnak cipőt vettem elsőnek ha jól rémlik,mikor elindult 15,5 hónaposan. Előtte egy db ruhát sem vettem,ami új volt neki,mind kaptuk.
De ruhát úgy igazán még most sem kell vennem neki,3 évesen,mert mindent kapok innen,onnan,rendes márkás ruhákat, Gas, H & M , Dechatlonosak, Next stb stb. Bár mostanában vásárolgattam neki sokat ruhát,de Lidl-ből pl,cipőt is télit pl mindig kap,mert októberben van a szülinapja,apuék állják a csizmáját mindig. Nekem így nyári és tavaszi cipő kell csak vennem,de pl neki 2 éves korától 26-os a mérete,szóval ugyanazt hordja már egy éve.
Mi nem teszünk semmit félre neki,pénzt,párom úgy van vele,mindenki a semmiről kezdni,nem sok ember tud lakást tenni a gyereke alá, kp-t meg nem adna egy 18 évesnek oda. Igaz,nem ő az édesapja a lányomnak,de az édesapja se tesz félre,ő is úgy van vele,mint én.
Ki mondja azt, hogy garasos vagy?
Szerintem nincs olyan szülő, aki minden ruhát újan vesz a gyerekének. Nincs is értelme. Volt olyan ruhaméret, amit a fiam 2 hét alatt hízott ki. PL. vettem egy 68-es overált, kétszer felvette, és harmadszorra már bele sem fért.
Ezért adjon ki az ember több százezret babaruhára?
Semmi értelme, ez nem garasosság, hanem józan gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!