Gáz ha nagyrészt használt ruhákban lesz az újszülöttem?
Figyelt kérdés
Vettünk neki új ruhákat is, de nagyon drágának tartok egy bodyért vagy rugdalózóért kiadni 3-4 ezer forintot. Kaptunk több használt ruhát rokonoktól és vettem a helyi babás facebook csoportban egy ruhacsomagot is. Mindegyik ruha jó állapotú és szép. Többektől pedig azt kapom vissza, hogy garasos vagyok, pedig a különbözetet félreteszem a kicsinek egy megtakarítási számlára, és babakötvényt, fundamentát is szeretnék neki kötni, ha megszületett.2016. jan. 7. 11:59
21/22 anonim válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van, új ruha szinte kizárólag anyósoméktól jön szülinapra, Karácsonyra. Amúgy minden cuccuk örökölt vagy turkálós.
Amúgy ha veszel új ruhát, 1-2 alkalom után már az is használt, az meg kb mindegy, hogy ki használta, szerintem. :) Persze, első babánál az ember vesz újonnan ezt-azt, de mint leírtad, te is vettél neki, szóval van vadiúj cucca is "ünneplősnek". Ennyi.
22/22 anonim válasza:
Eleinte fenntartásaim voltak a használt holmikkal szemben. ( kapott, vagy turis) Egy idősebb munkatársammal beszéltem erről. Ő azt mondta, minden ruha az első mosásig új, azután használt, akármilyen drága volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!