Gáz ha nagyrészt használt ruhákban lesz az
újszülöttem?
Figyelt kérdés
Vettünk neki új ruhákat is, de nagyon drágának tartok egy bodyért vagy rugdalózóért kiadni 3-4 ezer forintot. Kaptunk több használt ruhát rokonoktól és vettem a helyi babás facebook csoportban egy ruhacsomagot is. Mindegyik ruha jó állapotú és szép. Többektől pedig azt kapom vissza, hogy garasos vagyok, pedig a különbözetet félreteszem a kicsinek egy megtakarítási számlára, és babakötvényt, fundamentát is szeretnék neki kötni, ha megszületett.
Nem gáz! Egész nap alszik csak szinte, lebukizza, lepisili, teljesen jó a használt. :) Meg hideg van mint a fene, még az utcán sem látná senki a csillivilli rugikat és pulcsikat. :D Ezzel semmi de semmi baj nincs, hogy használtban van! :)))
Amúgy meg Tescoban vannak body-csomagok egész jó áron, meg nem tudom hol laksz, de itt nálunk van egy új üzlet, ahol ÚJ ruhák vannak 500-600 !!! Ft-ért. :)
2016. jan. 7. 12:41
12/22 anonim válasza:
Dehogy gáz! A barátnőmék mindent kaptak a nővérétől, így ők már csak vettek pár újat és kész.:) Mi nem kaptunk senkitől semmit, így nekünk csak újak vannak, ami nem kevés pénz. De nem tudtunk mit tenni sajnos.:/
30hkm
2016. jan. 7. 13:03
13/22 anonim válasza:
Dehogy gáz!
Értelmetlen tízezreket olyan ruhákra kiadni, amiket 1-2 hétig fog hotdani. Késöbb nagyon jól jön az a pénz még értelmes dolgokra is!
2016. jan. 7. 13:46
14/22 Abíság válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Teljesen feleslegesnek tartom az új ruhákat újszülött korban.Persze 1-2 darabot csak vesz az ember,de nem érdemes többet venni,mert gyorsan nőnek a Lurkók :-)
Én is a nővéremtől örököltem mindent,kimostam és gőzölős vasalóval kivasaltam a rucikat.Így fertőtlenítve is voltak.
Ne aggódj,inkább örülj minden darabnak!
Szép napot!
2016. jan. 7. 13:50
15/22 anonim válasza:
Dehogyis gáz!Nekem most 3 hónapos a legkisebb,4.babám.Csak használt ruhái vannak,pénzkidobásnak és feleslegesnek tartottam,hogy újakat vegyek,így sem fér el a szekrényben a rengeteg ruha amit tesóim,sógornőm,barátnőim hoztak.Egy kisbaba nem tudja elhasználni a ruhákat,1x-2x ráadod,utána kinövi.Kimosod,kivasalod,senki meg nem mondja hogy használt.A kisfiamnak még van olyan pulcsija,amit 13 éve a lányomnak vettem,azóta 6 baba hordta,még mindig semmi baja,tehát ha kinőtte,megy vissza húgom sógornőjének,addigra az ő újszülöttje épp belenő.
2016. jan. 7. 14:07
16/22 anonim válasza:
Dehogy gáz, én is kaptam sokat, meg turkálok is, ma pl 3 helyen dícsérték meg a kislányom turis kardigánját.
2016. jan. 7. 16:14
17/22 anonim válasza:
Nem gáz .
2016. jan. 7. 17:50
18/22 anonim válasza:
Nem gáz ,viszont bady,rugit,is lehet ujonan olcson kapni,leértékeléskor,tesco,hm ,lidlben is szokott olcson szépet kapni tehát egyátalán nem igaz hogy 3-4 ezerbe keülnek 1 rugi,vagy bady.csak jó helyen kell keresni .
2016. jan. 7. 17:57
19/22 anonim válasza:
Ha folyton újat veszel, az a ciki. Nem azért nem veszünk, mert nincs rá pénzünk, hanem mert fölösleges. A gyapot előállítása meglehetősen vízigényes, mire pedig rugdalózó lesz belőle még egy csomó energiát, vegyszert, csomagolóanyagot elhasználnak. Földünk pedig csak egy van, a gyerekeink és az ő gyerekeik is itt szeretnének élni. Tehát ha nem szükséges, ne vegyél semmit. Ha megvetted, használd újra (vagy add tovább annak, aki még használná). Ha már ez sem lehetséges, hasznosítsd az anyagát. Használd foltozáshoz, szabdald fel takarítós rongynak, varrj belőle játékállatot.
2016. jan. 7. 18:53
20/22 anonim válasza:
Nekem 9 éves és 2,5 éves gyerekeim vannak, és imádok duriba járni. A nagyobbikra nehéz már ott találni, a kicsire még tudok. Ruhatár nagy része duris. Nálunk nemrég nyílt egy használt ruha bolt. Csak extra minőségű, hibátlan, újszerű ruhákkal, kilós áron. Olyan ruhái vannak a kicsinek, hogy senki nem állja ki szó nélkül. És senki nem mondja meg, hogy nem C&A-s, hanem használtan vettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!