Egyetemre szerintetek jó egy ilyen hátizsák?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok szeretnék valahogy kinézni egyetemen fekete farmert meg ingeket szoktam hordani ehhez egy fekete adidas hátizsák megy szerintetek vagy gyerekes?
aug. 20. 13:42
11/21 anonim válasza:
Inghez nem megy, de amúgy teljesen jó.
13/21 b1812567 válasza:
Senkit nem fog érdekelni az egyetemen, milyen táskát vagy ruhát hordasz. Legfeljebb a jogászoknál.
14/21 A kérdező kommentje:
Első nap után már nem aggodok az emberek 90%-a úgy néz ki mint egy csoves kozepiskolas. Inget is 2 emberen láttam az egész BGE-n
szept. 9. 17:30
15/21 anonim válasza:
Felesleges túltolni. Érdekes, a 90 %-át lehordod, de te inghez ilyen tatyót veszel...:D
16/21 anonim válasza:
Na látod, nem kell ezeket túlizgulni. Egyetemen már mindenki a saját dolgával foglalkozik. A BGE nem egy Harvard és nem is egy Oxford, hogy 3 milliós guccsi táska kelljen oda.
17/21 A kérdező kommentje:
15
vegul vettem egy oldaltaskat
szept. 9. 17:44
18/21 anonim válasza:
Ha ilyen lenéző stílusban írsz másokról, már értem, miért tetted fel egyáltalán a kérdést.
19/21 A kérdező kommentje:
Nem lenézés de felnőtt emberek úgy öltöznek mint a 15 évesek szakadt gatya 8xl-e poló stb
szept. 9. 19:20
20/21 anonim válasza:
Mert 18 éveseknek úgy kellene öltözni, mint egy 40 évesnek? Szmoking, csokornyakkendő, aktatáska? Fiatal felnőttek basszus. Majd 20 év múlva öltözzenek a túrkálóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!