Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre szerintetek jó egy...

Egyetemre szerintetek jó egy ilyen hátizsák?

Figyelt kérdés

[link]

22 éves férfi vagyok szeretnék valahogy kinézni egyetemen fekete farmert meg ingeket szoktam hordani ehhez egy fekete adidas hátizsák megy szerintetek vagy gyerekes?

aug. 20. 13:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Inghez nem megy, de amúgy teljesen jó.
aug. 24. 23:14
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen rendben van
szept. 1. 17:23
 13/21 b1812567 ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni az egyetemen, milyen táskát vagy ruhát hordasz. Legfeljebb a jogászoknál.
szept. 8. 07:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Első nap után már nem aggodok az emberek 90%-a úgy néz ki mint egy csoves kozepiskolas. Inget is 2 emberen láttam az egész BGE-n
szept. 9. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
Felesleges túltolni. Érdekes, a 90 %-át lehordod, de te inghez ilyen tatyót veszel...:D
szept. 9. 17:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Na látod, nem kell ezeket túlizgulni. Egyetemen már mindenki a saját dolgával foglalkozik. A BGE nem egy Harvard és nem is egy Oxford, hogy 3 milliós guccsi táska kelljen oda.
szept. 9. 17:36
 17/21 A kérdező kommentje:

15

vegul vettem egy oldaltaskat

szept. 9. 17:44
 18/21 anonim válasza:
Ha ilyen lenéző stílusban írsz másokról, már értem, miért tetted fel egyáltalán a kérdést.
szept. 9. 18:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem lenézés de felnőtt emberek úgy öltöznek mint a 15 évesek szakadt gatya 8xl-e poló stb
szept. 9. 19:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert 18 éveseknek úgy kellene öltözni, mint egy 40 évesnek? Szmoking, csokornyakkendő, aktatáska? Fiatal felnőttek basszus. Majd 20 év múlva öltözzenek a túrkálóból.
szept. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!