Ciki hátizsákot hordani fősuliba/egyetemre?
Egy éve volt egy gerincsérv műtétem, most már persze egész jól vagyok ,de néha fáj azért még a hátam, főleg terheléskor. Minden héten van pár olyan nap, mikor több cuccot kell vinni suliba, és a válltáska, amit eddig hordtam, kicsi hozzá. Még középiskolából van egy sportos válltáskám (oldaltáska), azt próbáltam hordani, de akkor nagyon fáj a hátam nap végére,ezért jutottam oda, hogy legjobb megoldás a hátizsák lenne. De nem ciki már ilyen korban azt hordani?
Esetleg tudnátok példákat (képen, linken keresztül) mutatni olyan hátizsákokra, amik nem túl kicsik, de nem is túrazsákok, és nem néznék ki vele hülyén?
Eastpak, Converse kizárva.
Van itt esetleg olyan, aki szintén fősulis, lány, és hátizsákot hord?
Köszi előre is!
Kedves 09:25-ös, köszönöm a kommentedet, de nem hinném, hogy emiatt hülye lennék. Szimplán csak kikértem mások véleményét. Vannak itt ennél hülyébb kérdések is, mégis valaki feltette őket, mert kíváncsi, kételyei vannak, vagy épp segítségre van szüksége. Most akkor ők is hülyék?...
Egyébként meg lehet ,hogy én fogtam ki eddig szemét közösségeket, de ahány iskolába eddig megfordultam, mindenhol szekálták azokat, akik kilógnak a tömegből valamilyen módon. Bár állítólag nem a külső a lényeg és nem a ruha teszi az embert, az emberek többsége mégis ezek alapján ítélkezik. Persze vannak kivételek, de többségében sajnos ez van.
Ahogy megfigyeltem ez a korosztály inkább már csajos retikült/táskát vagy oldaltáskát, ún. retró vagy repülős táskát hord, hátizsákot nem nagyon látni nálunk.
Pontosan ezért tettem fel ezt a kérdést, hogy megtudjam, más hogy vélekedik erről, illetve hogy máshol mi a szokás, divat, stb.
És igen, én is tisztában vagyok vele, hogy egy iskolába, főleg a felsőoktatásban már tanulni jár az ember, nem divatozni, de ma bármennyire is próbálunk elsiklani a divat, a külsőségek mellett, nem lehet. Ez már egy ilyen világ.
Mindenki másnak, aki normálisan hozzászólt, köszönöm, hogy a hülye kérdésemre pazarolta a drága idejét! A linkeket/képeket pedig külön köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!