Egyetemre szerintetek jó egy ilyen hátizsák?
22 éves férfi vagyok szeretnék valahogy kinézni egyetemen fekete farmert meg ingeket szoktam hordani ehhez egy fekete adidas hátizsák megy szerintetek vagy gyerekes?
Taktaharkányi általános iskolába esetleg vállalható.
Egyetemre illik valahogy megjelenni (főleg ha nem büfészakra jársz), bár gondolom az ingeket is a H&M-ből túrtad, ha adidas iskolatáskára van igényed.
Én például a doktori képzés alatt többek között az alábbi bőrtáskát hordtam:
A helyi óvodában a katica csoportban komolyabb táskákat hordanak ettől a selejttől kérdező. Ez nem gyerekes, hanem egyenesen dedós. Ha valaki ilyenben jelenne meg az előadásomon kitessékelném a teremből és felhívnám a hallgató figyelmét, hogy eltévesztette a házszámot, nem itt van az ételosztás a mélyszegénységben élőknek.
Üdv: egy egyetemi docens
Teljesen jó.
Nem nagy, de nem is kicsi.
Sokan táskát se visznek amúgy magukkal.
Legtöbbnek meg az a cél, hogy kaja, innivaló beleférjen, meg esetleg egy laptop, vagy füzet.
Az ezt a szintet bőven hozza. Láttam már olyat is, hogy valaki reklám táskában hozta be a cuccait, az kicsit furcsa volt, sokan akkor már inkább csak egy laptop táskával járkálnak.
Felesleges drága dolgokra költeni szerintem, ha csak iskolataskának kell.
Nekem pl az a táska volt, amit a laptopom mellé adtak ajándékba. Oké, hogy külön vásárolva akkor 20ezer forint volt, de akkor is ingyen adták. Abba is ami kellett belefért, ha menni kellett valahova akkor is jó volt. Van férfi bőr táskám is, de az sokkal kényesebb, mint egy szövet. Ha nem kifejezetten kell valahol megjelenni, akkor azt nem szoktam vinni magammal sehova.
Edzőterembe jó az Adidas, de egyetemre nem!
Kérdezd meg a ChatGPT erről.
Én is kaptam tőle pár hasznos öltözködési tippet tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!