Valaki tud ajánlani hátizsákot egyetemre az alábbi szempontok alapján?
méret: nagyobb, 25-35 L
zsebek:
- legyen oldalzseb, legalább egyik oldalt, ahová elfér az 1 literes kulacs,
- lehetőleg két nagy fő rekesze legyen, egy a laptopnak/tabletnek, egy a többi cuccnak
- ezeken kívül legalább legyen 1 különálló kisebb zsebe (tehát nem az egyik rekeszen belül)
- plusz pont, ha van a rekeszeken belül is elkülöníttett rész/zseb
- ne teknőspáncél alakú legyen (tehát ne legyen domború úgy, hogy az aljánál kisebb rész van, azt rühellem, nem lehet így rendesen megtölteni a táskát), hanem téglalap
stílus: lány vagyok, szóval az ilyen nagyon fiús, sportos táskák nem jók, olyan kéne ami sportos-elegáns és egyszerű, hogy szoknyával és farmerrel is jól nézzen ki
ár: max 25k Ft
egy kis referenciának küldök párat, amik stílusban, méretben tetszettek, de nem tetszett a kialakítás (és még drága is)
illetve jelenleg ilyen van:
ezt azért nem szeretem, mert túl keskeny, nem lehet rendesen pakolni bele, két nagyon mini zsebe van (egy különálló, amiben elfér a kulcsom/telefon) és egy a fő rekeszen belül - na ha ezt megtöltöm, akkor nagyon hülyén lehet a főrekeszbe pakolni. Illetve van külön laptop rekesz a fő rekeszen belül - ha nem találok két rekeszeset, akkor mindenképp ilyet szeretnék, aminek azért a főrekeszen belül van laptop elkülönítés
Menj el egy boltba és nézz körül. Ha pesti vagx akkor westend aluljaro szint tele van táskásokkal
Másik opcio sportbol pl hervos, helly hansen stb agol vannak a tipikus suliba járós háizsákok. En olyannal jártam végig az egyetemet is es a derekam, hátam nagyon meghálálta. Vagy az este 6os hazaindulásnál oskkal jobb volt a hátizsák, bármennyire nem csinos, mint a többiek válltáskája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!