Anyukák! Ti vennétek a kamasz fiatoknak férfitangát, ha megkérne rá titeket?
Figyelt kérdés
Azért, mert szeretné kipróbálni, hogy milyen, és ha kényelmes, meg tetszene neki, akkor hordaná hosszabb távon is.
Mit szólnátok hozzá, ha erre kérne meg titeket?
aug. 20. 12:09
1/12 anonim válasza:
Nem.
Ha kamasz lesz, kap majd zsebpénzt és vegye meg magának abból, ha akarja.
Szerintem kamasz gyerekeknek - nemtől függetlenül -, nem a szüleikkel kell megvitatni és megvetetni az ilyen fura dolgokat.
4/12 anonim válasza:
Nem vennék, kell a pénz Dankó meg Borbála borra, viszont használhatja az apja tangáit.
5/12 anonim válasza:
Szomorú, ha neki kell megkérnie téged. Alap lenne, hogy 14 évesen kérés nélkül megvegyétek neki a bőrtangákat, ostort, hereszorítót, szopóálarcot.
6/12 anonim válasza:
Én mondtam neki, hogy sajnos most rosszul állunk, szóval addig hordja nyugodtan az enyémeket. Jobban is szereti a női tangákat, csak azt kértem tőle, hogy ne szaggassa el a csipkéket rajt.
10/12 anonim válasza:
nem. Menjen el és vegyen magának, vagy rendeljen a neten. Kamasz. Nem kiababa hogy ennyire életképtelen legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!