Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használ valaki férfi tangát?...

Használ valaki férfi tangát? Milyen érzés, és mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben hetero vagyok, van feleségem, valahogy mégis felmerült a gondolat, hogy kipróbáljam milyen érzés tangát hordani. Elsősorban az érdekel benne, hogy a kevés anyag miatt nem olyan meleg. Páromét kipróbáltam pár alkalommal, hogy milyen érzés, hiszen mégis ez egy más viselet, mint a férfi boxer, de nem találtam kényelmetlennek, így tennék egy próbát a férfi változattal is, amit rendszeresen hordanék, főleg amikor nagyon meleg van. Aki esetleg használ, annak mi a pozitív, és negatív benne?

2024. aug. 16. 08:10
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Én nem rég vettem egy 3-as csomagot. Vannak ezek a "fecske" kategóriába sorolt H.I.S. Tangák /slip-ek de ezek lényegében tangák természetesen úgy kialakítva h a műszer is elférjen elöl. Gondoltam egy próbát megér. Kellemes meglepetés volt főleg h el nem tudtam volna magam képzelni mint hetero férfit tangában de úgy látom ez egy olyan dolog már ami széles körben elterjedt csak sok férfi nem beszél róla, de miért is kéne, mindenki azt hord amit akar. Legvégül az győzött meg h igen sűrű és rohangálós napon végig rajtam volt de egy ponton el is felejtettem. Amit nem mernék viszont bevállalni az a munkahelyi viselet. Ahol dolgozom 95%-ban férfiak vannak ha az öltözőben valaki meglátna benne kb addig csesztetnének vele amíg csak élek....szóval ha kollégák közt hord is rajtam kívül más tangát akkor ők sem merik ezt bevállalni. Teljesen amúgy nem is akarok átállni rá kellenek a boxerek is.De kellemes meglepetés volt. Veszek is még párat.
jan. 2. 10:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#21, én munkahelyen is hordom. De nálunk nincs öltöző, nem öltözködünk. Utcai ruhában vagyunk egész nap. (Irodai munka.) Így senki nem látja mi van rajtam.

Én is hasonlóan vagyok ezzel: nem kizárólag ezt hordom, boxereket is. Pl. most épp egy laza boxer van rajtam. Nyáron sűrűbben van rajtam tanga.

jan. 2. 10:31
 23/24 Csaba696 válasza:
100%

Sok éve áttértem a fecskéről tangára, vagy francia fazonra.

A boxert sohasem kedveltem.

A seregben is a fecske volt a hivatalos viselet (bugyi fazon).

Szerintem egy ruha fazon nem határoz meg nemi identitást, mert ennyi erővel minden városi terepjárós is kikiáltható homárnak (viselkedés alapján hozzák is).

Ma már bárhova elmegyek és levetkőzök akkor is ha tangában vagyok sőt néha fürdőben is. Az is visszatetsző amikor egy tangás csaj kritizál.

Bárcsak mindenki a divat helyet a saját világát hozná!

És igen bátran próbáljátok ki, legfeljebb nem jön be.

jan. 28. 09:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

" vagy francia fazonra.

A boxert sohasem kedveltem."

Mi a különbség a kettő között?

Rajtam amúgy most is tanga van. Semmilyen érzés, nem is érzem, hogy van rajtam valami.

jan. 28. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!