Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bélelt férfi farmerdzsekivel...

Bélelt férfi farmerdzsekivel kapcsolatos tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam egy bélelt farmerdzsekin, hogy télen ne a hosszú szövetkabátomat kelljen magammal húznom. Viszont több kérdés is felmerült bennem. Mennyire vastagok/melegek ezek a dzsekik? Megéri esetleg netről rendelni? Valaki rendelt már valahonnan, vagy vett boltban ilyesmit? Mennyire kell figyelni a méretre? Fázós típus vagyok, így jó lenne valami melegebb cucc, vagy legalább olyan, ami alá alá lehet öltözni. Vékony vagyok, leginkább L-es (vagy fazontól függően M-es) holmikat hordok, és nézegettem a neten bélelt dzsekiket ( [link] [link] például ezeket), de hogy őszinte legyek, nem nagyon merek belevágni, egyrészt nem tudom, hogy mennyire melegek, másrészt nem tudom, melyik lenne a jó méret, félek, hogy mivel karcsúsítottaknak tűnnek, így nem nagyon lehet aláöltözni, viszont ha meg vékonyak ezek a dzsekik, akkor aláöltözés nélkül lehet, hogy fáznék bennük. Megköszönöm, ha valakinek van ezzel kapcsolatban bármilyen hozzászólása.

2023. szept. 28. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezek őszre, tavaszra jók, amikor hűvösebb van, de nem hideg. Ha fázós vagy, biztos hogy nem lesz jó. Jól látod, nagyon aláöltözni se lehet, mert ez nem erre lett kitalálva. Átmeneti kabátnak lenne jó, ha amúgy tetszik.
2023. szept. 29. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Átmeneti dzsekim meg szövetkabátom már van, télre lenne jó valami olyasmi a vastagabb szövetkabát helyett, ami nem pufidzseki. Hosszú szövetkabátom van, ami sokszor kényelmetlen, pl. kocsiban.
2023. szept. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!