Lányok, kiröhögnétek férfi ismerősötöket ha farmerdzsekit venne fel?
Figyelt kérdés
Egy hagyományos (sötét)kék farmerdzsekire gondolok, természetesen nem farmernadrággal párosítva. Mennyire nevetséges ha egy fiatalabb (20en éves) férfi farmerdzsekit vesz fel? Kinevetnék a háta mögött hogy mennyire nem tud öltözködni?2021. febr. 25. 06:31
1/8 anonim válasza:
Azt mégis elárulod, mi a bajod vele? Azon kívül, hogy NEKED nem tetszik, aki nyilván nem vagy divatdiktátor.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, csak még nem igazán láttam fiatalabb férfiakon (csak 40+os alkeszeken) meg hallottam a lányoknak sem igazán jön be.
2021. febr. 25. 07:01
3/8 anonim válasza:
40+os alkeszeken ejhaaa..napi hülye tinipicsa hatalmas egoval.Vigyázzatok!!
4/8 anonim válasza:
hat pedig a farmerdzseki divat ujra, en szoktam latni fiatal sracokon is. nekem tetszik, ha jo a fazonja es jol all illeton. kirohogni alapbol nem szoktam senkit, max az ilyen ecsethaju 40 kilos hulyegyerekeket, akik nagyon kemenynek hiszik magukat.
6/8 anonim válasza:
"természetesen nem farmernadrággal párosítva"
Akkor mit veszel fel hozzá?
Szövet nadrágot vagy melegítőt?
7/8 anonim válasza:
Nem igazán értem, mi a gond a kék farmerdzsekivel? Nekem is van egy, konkrétan a kedvenc ruhadarabom az összes közül. Örök darab, praktikus, uniszex, szélálló, kényelmes.
26N
8/8 anonim válasza:
én is hordok farmerdzsekit, mindenki hordjon azt amit szeretne, amúgy is egy örök darab :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!