A 25 éven aluliak miért járnak mostanában egy lábszár közepéig felhúzott vastag fehér zokniban nyáron?
Figyelt kérdés
Szóval ilyen tipikus nagypapás viseletben.aug. 13. 12:10
1/14 anonim válasza:
Mert most ez a divat. Nekik már a titokzokni a nagypapás.
2/14 anonim válasza:
Az tavaly volt.
Idén már a titokzokni megy náluk is.
3/14 anonim válasza:
Hogy van ennyi időd másokat figyelgetni?
4/14 A kérdező kommentje:
3
Csak nyiott szemmel járok az utcán. Becsukott szemmel veszélyes lenne.
aug. 13. 16:26
5/14 anonim válasza:
Mert a divat mindig váltja egymást. A fiataloik meg akarják magukat külkönböztetni az idősebbektől. Majd ha már "idősebbek lesznek" a hosszú zoknit viselők, akkor a fiatalabbak majd megint titokzoknit hordanak. Vagy valami mást, de nem ugyanzt.
6/14 anonim válasza:
Én erről itt olvastam először, azóta direkt figyelem. Valóban többen hordják így. De az erős túlzás, hogy majdnem minden fiatalon ilyen lenne. Látok tiniket titokzokniban is, bőven. Meg öregeket is hasonlóan felhúzott zoknival.
Én a köztes megoldást szeretem. Bokáig érő fekete zokni, fekete vászoncipővel. :)
7/14 anonim válasza:
Mert szeretik este levenni a zoknit és érezni az érett "sajtszagot".
8/14 anonim válasza:
Divat
De rengeteg fiatalt látni titokzokniban is
Úgyhogy ezt követni lehetetlen
9/14 anonim válasza:
7.
Nyilván a +10 centi lábszáras rész miatt van a sajtszag. Hát sajnos a talprész miatt.
10/14 anonim válasza:
" Meg öregeket is hasonlóan felhúzott zoknival."
Mert az ő fiatalkorukban is úgy hordták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!