El fog terjedni a nyakig felhúzott farmer?
Figyelt kérdés
Ezek még jó alakkal is hülyén néznek ki szerintem, sajna már így is elég sokat látni az utcán, főleg a fiatalabbakon
Akik felveszik, tényleg szépnek látják magukat benne?
2019. szept. 24. 19:19
1/27 anonim válasza:
Nyugi, tényleg, igyál egy kis vizet, mosd meg az arcot. NEM lesz elterjedve. Régen is volt magasderekú farmer, azt váltotta a Britney-s farmer, ami köldök alatt 20 centivel végződött, aztán jött a relatíve normális... És így váltakozik a divat, mint egy spirál, mindig visszatér minden, csak kicsit máshogy. De ne izgulj emiatt.
2/27 anonim válasza:
2éve minden 2.lány magasderekút hord,nem újdonság.
3/27 anonim válasza:
Nem értem, mi a baj vele.
Kényelmes, melegíti a derekadat (főleg ha betűröd a pólódat).
A csípőnadrágok nekem kényelmetlenek, nem tudsz kb. leguggolni se benne.
Már elterjedt, szerintem jogosan.
4/27 anonim válasza:
Ez mitől újdonság?!
Évek óta divatban van.
Hidd el hogy akik hordjàk azok nem neked akarnak tetszeni.
Nekem 1 ilyen nadràgom van, és télen nagyon szeretem, mert vèdi a derekam. Nagyon felfázos vagyok..
5/27 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom miért érdekel, ha más h-lyén néz ki, gondolom rád nem erőlteti senki
6/27 anonim válasza:
Szerinten tud ezis csinos lenni. Mindenki az alakjához válasszon farmert!
7/27 anonim válasza:
Tényleg ilyeneken fogsz gondolkodni? Inkabb hasznos dolgokra pazarolnad azt q csepp eszed
9/27 anonim válasza:
Jó ideje elterjedt, pedig a létező legelőnytelenebb viselet. Nincs élő ember, akinek jól állna, de azért hordja feszt a sok hülye. Aztán úgy néznek ki benne, mint egy zsák krumpli.
10/27 anonim válasza:
Szánalmas,manapság mindent el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!