Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyesenkek nincs önkritikája,...

Egyesenkek nincs önkritikája, vagy csak ennyire a divatot majmolják, vagy miért kell feltétlenül ilyen fürdőruhát hordani?

Figyelt kérdés

A tanga bikinialsóról van szó. Mielőtt egyesek jól lehordanak, alapvetően semmi bajom vele. Akinek jól áll, az hordja nyugodtan.

De ma Balatonon, strandon, láttam egy fiatal lányt, ilyen 18 év körüli lehetett. Nem akarom megbántani ismeretlenül se, de nem túlságosan előnyös hátsórésszel rendelkezett. Finoman szólva sem túl sportos, a testéhez képest is aránytalanul nagy, ráadásul tele kis gödröcskékkel, ami nem épp a legesztétikusabb. Ezzel alapvetően semmi baj, sokan nem vagyunk tökéletesek. Na de a tanga ezt még pont ki is emeli.

Miért kell feltétlenül a legelőnytelenebb darabokat felvenni? Komolyan érdekel a kérdés, nem csak spontán beszólogatás a célom. Tényleg csak a divet? Mert sokan hordják, akkor neki is kell, nem számít hogy néz ki? Családtagok, barátok nem szólnak neki finoman, hogy valami más fazon jobban állna?

aug. 9. 15:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ebben egyetértünk. Öreg, sörhasú fószereket se szívesen nézegetek dudorodó szerszámmal.

Hála a jó égnek, nekik még nem jutott eszükbe, hogy a tangát kellene erőltetni! Még csak az hiányozna a totális optikai környezetszennyezéshez!

aug. 11. 08:13
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

Én nem szívesen hordok tangát strandon, pedig vékony vagyok. Másokon is túl soknak tartom, de azt sem tartom teljesen okénak amikor a pasik nagy sörhassal nyáron félmeztelenül járkálnak az utcában. Szerintem nem szép.

Ha már viszont ennyire divatba jött ez a fazon és mindenki ezt hordja nem gondolom hogy csak a vékony tökéletes alakú nők hordhatnak tangás fürdőruhát. Senki sem tökéletes a legtöbb nőnek van striája vagy narancsbőre még akkor is ha vékony. Nagyon kevesen néznek ki úgy fürdőruhában mint a modellek.

aug. 11. 11:28
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
Én is azt hordok... mindneki azt hord amit szeretne
aug. 13. 14:34
 24/24 anonim ***** válasza:
32%

Semmi közöd ahhoz, hogy más mit vesz magára.

Ha neked nem tetszik az a ruhadarab, akkor neked nem kell felvenned.

Ha nem tetszik a látvány, nézz másfelé. Képzeld, vannak, akik meg téged találnak ocsmánynak.

Miért kell "erőltetni" a tangát? Nincs szó semmiféle erőltetésről. Azt van kedve felvenni, azt veszi fel. Kész. Nem tartozik neked magyarázattal.

szept. 13. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!