Egyesenkek nincs önkritikája, vagy csak ennyire a divatot majmolják, vagy miért kell feltétlenül ilyen fürdőruhát hordani?
A tanga bikinialsóról van szó. Mielőtt egyesek jól lehordanak, alapvetően semmi bajom vele. Akinek jól áll, az hordja nyugodtan.
De ma Balatonon, strandon, láttam egy fiatal lányt, ilyen 18 év körüli lehetett. Nem akarom megbántani ismeretlenül se, de nem túlságosan előnyös hátsórésszel rendelkezett. Finoman szólva sem túl sportos, a testéhez képest is aránytalanul nagy, ráadásul tele kis gödröcskékkel, ami nem épp a legesztétikusabb. Ezzel alapvetően semmi baj, sokan nem vagyunk tökéletesek. Na de a tanga ezt még pont ki is emeli.
Miért kell feltétlenül a legelőnytelenebb darabokat felvenni? Komolyan érdekel a kérdés, nem csak spontán beszólogatás a célom. Tényleg csak a divet? Mert sokan hordják, akkor neki is kell, nem számít hogy néz ki? Családtagok, barátok nem szólnak neki finoman, hogy valami más fazon jobban állna?
9-es: az emberek azért mennek strandra, mert napozni akarnak, nem pedig azért, hogy egyes idiótáknak tetszeni akarnak, vagy azt akarják, hogy más (primitív lény) megbámulja öket.
Ha meg neked egy fürdöruha szemérmetlen, akkor igen komoly bajok vannak veled!
12-es: ha nem tudod felfogni, mi a különbség egy tanga és a teljes meztelenség között, az rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
Másrészt neked nem kötelezö mások fenekét nézegetni, nézz másfelé! (Vagy nézz magadba!)
Ezelött 50 évvel az ilyenek, mint a kérdezö meg a 12-es azon hözöngtek, mi az, hogy egy nö bikiniben van, amiböl kilátszik a KÖLDÖKE! Meg mi az, hogy egy férjezett nö nem egybefürdöruhában van, ami combközéptöl a nyakáig ér!
Azóta ezek az akkori szörnyüségek teljesen természetesek lettek, csak a begyepesedett gondolkodásmód marad.
Ez ugyanaz, amit írtam, akkoriban a bikinoire mondták ugyanezeket.
Másrészt neked meg nem kell nézegetni, aki nem tetszik, akkor nem zavar.
“ én sem azért voltam strandon, hogy hatalmas pucér, virító fehér, hájas, narancsbőrös sonkákat, farpofákat toljanak a képembe, elhiheted... és nem is vágytam volna kifejezetten erre a látványra.”
Hát pedig strandon ilyet is látsz, és ez látszik a hagyományos fürdőruhában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!