Mi van a nőkkel? Tükrük nincs vagy önkritikájuk?
Az elmúlt pár napban már a második ilyen nőt látom, és egyszerűen nem értem. Rajtam is felesleg, nem erről van szó, de én odafigyelek, hogy ennek megfelelően is öltözzek fel.
De most olyanokat látok... Kb 20 kg túlsúllyal rendelkező nőn olyan testhez simuló felső... Nem is tudom, hogy magyarázzam... Mintha egy XL-es pólóméretű nő egy XS-esbe gyömöszölné bele magát. Olyan anyag, és fazon, ami a hasának minden részletét a lehető legjobban kiemeli. Ehhez még jön az is, hogy a pár mérettel kisebb csípőfarmer jó kis úszógumit nyom köré. És séta közben az az igazi plöttyedt, minden lépésre végigrengő, kocsonyás állagú has. Távol áll tőlem, hogy kritizálom az embereket, mert mindenki úgy öltözik meg úgy néz ki, ahogy neki jól esik, de ez tényleg nagyon szélsőséges látvány.
Nem csak a túlsúlyos nők esnek ebbe a hibába, ahogy előttem is írta valaki, a legtöbben nem az altakuknak megfelelően öltözködnek, kortól és súlytól függetlenül.
Viszont ha ők így érzik jól magukat, nekem nincs jogom beleszólni, hogy öltözzenek.
Én magam pl. sokszor a másik véglet vagyok: van rajtam is felesleg, de ennek ellenére tudom, hogy nem rossz az alakom. Homokóra alkatom van, arányosan oszlott el rajtam a súly, vékony a derekam, egész lapos a hasam is, stbstb... Tudom, hogy előnyösen fel tudnék öltözni az alakomhoz és bombajól néznék ki, de néha egyszerűen nem érdekel, és több mérettel nagyobb, zsákszerűen bő pólókat veszek. Hiába mondják, hogy nem áll jól, néha fontosabb számomra az, hogy kényelmesen legyek és ne legyen melegem. :3
Önkritika hiánya. Ha tükröt adsz neki sem változik semmi.
Nagyon sokan nem tudnak öltözködni. Mindenki veszi a sablon ruhákat, ami a nők 33%-nak jó. A többi meg marad "előnytelen" benne.
Sok esetben azért az is a baj, hogy minden ruhabolt kínálata 90%-ban kisméretű cuccokból áll, és mivel mást nem tud megfizetni, azt fogja megvenni a szerencsétlen. Én ugyan nem kövér vagyok, hanem nagyon magas, de a kommersz boltokban nem találok magamra semmit, mert a legnagyobb női ruha méret is max a 90 kilós, 165 centis lányokra jó. Nyilván az a gyakoribb, hogy egyszerűen csak nincs önkritikája az illetőnek, de ismerek olyan lányokat, akik biza a fent említett okból járnak egy számmal kisebb cuccokban, amitől meg persze még dagibbnak tűnnek mint amennyire ténylegesen azok.
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!