Egyesenkek nincs önkritikája, vagy csak ennyire a divatot majmolják, vagy miért kell feltétlenül ilyen fürdőruhát hordani?
A tanga bikinialsóról van szó. Mielőtt egyesek jól lehordanak, alapvetően semmi bajom vele. Akinek jól áll, az hordja nyugodtan.
De ma Balatonon, strandon, láttam egy fiatal lányt, ilyen 18 év körüli lehetett. Nem akarom megbántani ismeretlenül se, de nem túlságosan előnyös hátsórésszel rendelkezett. Finoman szólva sem túl sportos, a testéhez képest is aránytalanul nagy, ráadásul tele kis gödröcskékkel, ami nem épp a legesztétikusabb. Ezzel alapvetően semmi baj, sokan nem vagyunk tökéletesek. Na de a tanga ezt még pont ki is emeli.
Miért kell feltétlenül a legelőnytelenebb darabokat felvenni? Komolyan érdekel a kérdés, nem csak spontán beszólogatás a célom. Tényleg csak a divet? Mert sokan hordják, akkor neki is kell, nem számít hogy néz ki? Családtagok, barátok nem szólnak neki finoman, hogy valami más fazon jobban állna?
Én meg senkinek nem vagyok kíváncsi a nagyon szekszes tangás pcsájára, mégis boldog-boldogtalan mutogatja a strandon.
Bezzeg ha a monokinizés, neadjisten a nudista strandolás kerül szóba, egyből kiakad csomó ember, hogy az milyen közönséges.
Nem mindenkinek van előnyös teste, de joga van abban lenni,namiben jól érzi magát. Mit gondolsz, hány embert érdekel a te véleményed?
Képzeld én olyan csávót láttam aki papucsban flangál az utcán miközben 3 mm-esre megvastagodott gombás körmei voltak.. Na most nem volt szép látvány. Na neki nincs önkritikája? Vagy akinek reggel 6-kor már bűzlik a hónalja? Vagy sárga a foga? Erről miért nem olvasok? Hogy férfiak esetén sokszor az alap higiénia nincs meg, de mégis a nők icipici tökéletlenségeiből kell showt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!