Farmerszoknyát hogyan viseltek ráncolódás nélkül?
Figyelt kérdés
Akármilyen fazont és méretet veszek fel, amint lépek benne egyet, abban a magasságban, ahol a cipzár alja van, csúnya ráncot vet az anyag. Még a gombos szoknyán is! És ez szerintem nagyon gázul néz ki, hiába tetszene amúgy a szoknya, amíg egyhelyben állok benne. Ti ezt hogy oldjátok meg? Van rá valami házi praktika? Mert a kisebb és nagyobb méretektől nem láttam változást, pedig reménykedtem benne.aug. 8. 11:58
1/3 A kérdező kommentje:
Pedig reméltem, hogy sok korszakalkotó ötlet érkezik majd ☹️
aug. 8. 18:49
2/3 anonim válasza:
Ez általában akkor van nekem, ha túl kicsi/ eleve rossz az anyag.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igen, ezért írtam, hogy én is már eleve többféle méretet próbálok fel. Akkor talán az anyaggal lehet probléma. Van esetleg valami bevált lelőhelyed, ahol jó minőségben lehet ilyesmit vásárolni?
aug. 12. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!