Csajok, tényleg gáz a farmerszoknya?
Találkozgatok egy fiúval, már kb egy hónapja és a nagy hőség miatt egy A vonalú farmerszoknyát vettem fel. Erre beszólt a srác, hogy többet fel ne vegyek semmilyen szoknyát ha vele találkozok mert ronda. Nagyon megbántott ezzel, mert nekem a kedvenc ruhadarabjaim a szoknyák, nyári ruhák. Megjegyzem az alakom is teljesen normális hozzá (171cm/51kg). A pasik tényleg nem szeretik a szoknyás lányokat, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?
20L.
Na nekem ott lenne vége a dolognak, hogy csak azért nem öltözhetek úgy ahogy akarok, mert a kis királynak nem tetszik... Azért meg még fel is pofoztam volna, hogy megtiltogatja mit vehetek fel. :)
Imádom a farmer szoknyát, eddig senki nem szólt meg vagy mondta volna, hogy ronda.
A rondaság amúgy is ízlés kérdése.
Ez a srác egy primitív tahó.
Egyébként soha nem találkoztam még olyan pasival, akinek ne tetszettek volna a szoknyák (nyilván azon belül lehetnek olyan darabok, amik pont nem annyira jók, de hogy valaki az összes szoknyát utája...).
A farmerszoknya pedig nem ment ki a divatból, rengetegen hordanak, csomót látok a fast fashion üzletekben is.
Vagy full kretén a gyerek és azért érdemes lekoptatni, vagy csak így próbált meg téged lerázni.
Szerintem felejtős.
Pedig a legtöbb pasi imádja a szoknyákat.
Akivel találkozgatsz nem normális, meg egyébként is 1 hónap után vagy egyáltalán hogy mer/ milyen jogon tilt meg neked dolgokat? Egy vicc a fiú. Dobd ki, mert később jön hozzá még a többi szabálya.
FÉRFIként, leírok pár olyan női ruhát/dolgot, amitől mi rosszul vagyunk, ti mégis hordjátok:
- halásznadrág
- farmerszoknya
- balerina cipő
- állatmintás holmik
- nagy táska
- hatalmas fülbevalók
- leggings utcára
- sportcipő utcára
- műbőr bármi, ami műbőr
- fogszabályzó
- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.)
- kardigán
- papucs/nyitott szandál utcára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!