Férfiak! Tapadós felső és Mini fekete farmerszoknyához bokacsizma vagy combcsizma passzolna jobban?
Az tetszik jobban ha láthatjátok a lány lábait, vagy inkább az ha csak a combjából egy kicsit?
Nem szeretnék r ibancos hatást kelteni sem...
Kérlek kort is írjatok!
Nem értem miért kell ennyire olcsó stílust felvenni, szerintem inkább példamutatóan kellene öltözködnöd
a mai fiatalok Istent és hazát hátra dobva csak a külsőségekkel foglalkoznak. Aztán csodálkozunk hogy a fiúk nem tudják eldönteni magukról milyen neműek.
"Kérlek kort is írjatok!"
Kedves #1es ezt letetszett felejteni válaszából.
😂😂😂😂
Bocs, de két dolog ellentmond egymásnak a kérdésedben:
Tapadós felső és Mini fekete farmerszoknya - Nem szeretnék r ibancos hatást kelteni
Ez a kettö üti egymást, az ilyen öltözet igenis r ibancos.
Ettöl függetlenül szerintem is ehhez csak magassarkú cipö ilik, sem a bokacsizma, sem a combcsizma nem passzol.
31 F
A tapadós felső és a miniszoknya sok lesz a jóból. Vagy a póló mutasson kicsit többet, de akkor a szoknyád érjen legalább a térdedig. Vagy a formás lábaidat mutasd meg, de akkor a felső legyen egy kicsit visszafogottabb.
Ha a rövid szoknyát választod, akkor érdemes a magas szárú csizmát felvenni, a hosszabb szoknyához a bokacsizma lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!