Hány fokig nem ciki felvenni bokacsizmát?
Kit érdekel, hogy ciki vagy nem...?? Ne akarj MÁSOKNAK megfelelni!
Ha neked kényelmes, vagy tetszik, akár nyáron is hordhatod...
Azért igenis meg kell felelni másoknak, a közízlésnek, vagy ne csodálkozzon senki, ha nyáron elmegy bokacsizmában egy állásinterjúra, aztán inkább nem őt, a fura lányt választják.
Vagy elmegy egy randira nyáron ugyanígy, aztán lepattintja a fiú a különc leányzót.
Az a helyzet, hogy nekem életemben nem volt még bokacsizmám :D mindig sportcipőt szoktam hordani, ha hó van, akkor meg egy bélelt, meleg, hosszúszárú csizmát.
Eddig nem is érdekeltek a bokacsizmák, de még a szigorítások előtt az egyik boltban megláttam egy bokacsizmát, fel is próbáltam, kényelmes volt meg minden, de nem vettem meg.
Nem ilyen volt, de hasonló, magas sarkú.
Néztem az időjárást, ha 23-án ki is nyitnak a boltok, 12 fok alá nem megy már a hőmérséklet és szinte napról napra melegebb lesz. Akkor venném meg a csizmát, ha tudnám hordani még tavasszal, ha nem, akkor megvárnám az őszt, akkor nagyobb a kínálat.
Nem tudom, hogy mennyire izzadna benne a lábam 12-19 fokban... És engem érdekel, hogy mit gondolnak mások, nem akarok kitűnni, vagy hogy furán nézzenek rám. Ebben az esetben mit gondoltok, megvegyem (persze ha kinyitnak) és tudom még hordani kb 1 hónapot ilyen melegben anélkül, hogy ciki lenne, vagy várjak őszig, akkor úgyis nagyobb a kínálat?
Ne vedd meg, nemigen tudnád már hordani.
Amúgyse vegyél ennyire magas sarkút, szétcseszi a térded. Egy ilyen mindennapi viseletre úgysem alkalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!