Tetszik nektek a szaggatott farmerszoknya?viseltek?
2022. máj. 26. 13:38
1/11 anonim válasza:
Igen, de ugyanakkor volt ami szétrepedt rajtam, szóval jó minőség kell legyen
2/11 anonim válasza:
Én soha nem viselném mert szőrös a lábam visszeres és férfi vagyok.
Maga ez a szoknya tetszene, ha például széplábú lány hordaná, nem ilyen pipaszár x lábú, mint a mintában.
3/11 anonim válasza:
Nem tetszik, mert szerintem azok a szaggatott szálak elég hamar elkezdenének elszakadni, lógni, és úgy elég bénán nézne ki.
4/11 anonim válasza:
Szexxxi a csajoknak a szoknya, nekik való.
5/11 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk Bershkából rendelnél vagy Zarából az is szakadna hamar szerintetek?
2022. máj. 26. 16:40
7/11 anonim válasza:
A farmerszoknyák tetszenek, de ami ilyen nadrágyszerű középen a varrás az nem. Szaggatottat nadrágban sem hordok, így szoknyában sem tetszik. 16éves és az alattiaknak még okés szerintem az ilyen.
8/11 anonim válasza:
Fiúként tetszik, ha egy lány olyat hord, de nem a képen látható fazon. Ha egy szoknya hosszabb a csípődtől felfelé, mint onnan lefelé, az nem fog jól állni, tökmindegy milyen a testalkatod hozzá.
9/11 A kérdező kommentje:
8as akkor a magas derekúra gondolsz?
2022. máj. 26. 20:31
10/11 anonim válasza:
Na, wazze, már a szoknyáknál is megy, nem csak a gatyáknál, ez a most taknyoltam épp a biciklivel stílus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!