Mennyit költesz ruhára?
Általában azt veszek,ami épp kell.
Most vettem olyat is,ami csak úgy megtetszett.
Június-júliúsban vettem 2 cipőt,2 nadrágot,3 felsőt,1 táskát,3 fehérneműt.Meg dolgozni bár cuccot,de azokat Vinteden.
Kb 160 000Ft.
Minőségi, klasszikus (azaz állandóan divatban lévő) dolgokat veszek, de csak ha elhasználódott a korábbi.
Idén vennem kellett egy inget, két pólóinget és három nadrágot kb. négy év után, ezekre kb. 150 ezret költöttem - de hangsúlyozom, hogy négy év után.
Biztos kell majd cipőt is venni, az nálam mindig fogyóeszköz, sosem bírnak ki egy évnél többet, és a cipő sajnos drága, az önmagában lesz egy negyvenes.
Szóval átlag egy évre lebontva kb. 50-100 ezer között van.
A divat annyira nem érdekel. Azt veszem meg, ami tetszik. Lgtöbbször célirányosan azt veszem, amire épp szükségem van. Néha van hogy a kiárusításokkor veszek spontán egy-egy darabot.
Az árat nehéz megmondani,mert van amikor többet veszek, van amikor meg hónapokig semmit. Havi átlagban saccra nagyjából 20-25e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!