Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit költesz ruhára?

Mennyit költesz ruhára?

Figyelt kérdés
Milyen gyarkan és milyen értékben vásárolsz új ruhát? A divatot követed vagy elhasználódott ruháidat cseréled le?
aug. 6. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában azt veszek,ami épp kell.

Most vettem olyat is,ami csak úgy megtetszett.

Június-júliúsban vettem 2 cipőt,2 nadrágot,3 felsőt,1 táskát,3 fehérneműt.Meg dolgozni bár cuccot,de azokat Vinteden.

Kb 160 000Ft.

aug. 6. 06:25
 2/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
71%

Minőségi, klasszikus (azaz állandóan divatban lévő) dolgokat veszek, de csak ha elhasználódott a korábbi.

Idén vennem kellett egy inget, két pólóinget és három nadrágot kb. négy év után, ezekre kb. 150 ezret költöttem - de hangsúlyozom, hogy négy év után.

Biztos kell majd cipőt is venni, az nálam mindig fogyóeszköz, sosem bírnak ki egy évnél többet, és a cipő sajnos drága, az önmagában lesz egy negyvenes.

Szóval átlag egy évre lebontva kb. 50-100 ezer között van.

aug. 6. 06:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A divat annyira nem érdekel. Azt veszem meg, ami tetszik. Lgtöbbször célirányosan azt veszem, amire épp szükségem van. Néha van hogy a kiárusításokkor veszek spontán egy-egy darabot.

Az árat nehéz megmondani,mert van amikor többet veszek, van amikor meg hónapokig semmit. Havi átlagban saccra nagyjából 20-25e Ft.

aug. 6. 07:13
 4/5 Metionin ***** válasza:
77%
Nem sokat. Néha turiban vagy kiárusításon veszek valamit, ha nagyon megtetszik és nincs hasonlóm. Nyár elején vettem több felsőt Sheinről, olyan 20 ezer ft értékben meg egy szandált és fehérneműt a Sinsayből és ennyi. Lassan 3 éve otthonról dolgozom, így a korábban munkába használt ruháim nagy része csak lóg a szekrényben, egyébiránt csak edzeni és boltba megyek ki a lakásból, arra meg bőven jók a meglévő szabadidős ruháim. Korábban havonta turiztam, bár nem minden alkalommal vásároltam is, mostanság inkább kikapcsolódás gyanánt megyek oda is.
aug. 6. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Jelentéktelen összeget. Fix havi/évi kiadásom nincs, soha nem indulok el kifejezetten ruhavásárlási céllal. Mióta nincs lehetőségem varrni, olcsó turkálókba járok, de egyre ritkábban találok tetszetős darabokat. A trendek nem érdekelnek, a Tamagotchi óta nem követek semmilyen divatot.
aug. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!