Mennyit költesz egy hónapban ruhára, cipőre, kiegészítőkre?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 23:13
1/6 anonim válasza:
Van, hogy 100 ezer is elmegy, van, hogy szinte semmit.
Ruhákat nem veszek havonta, van egy alap ruhatáram, aztán ha megtetszik valami, akkor azt megveszem. Ez lehet egy hónapban 10 darab, de lehet, egy hónapban semmi.
Cipőt nem szeretek venni, bevallom őszintén. Legutóbb úgy két hónapja vettem egy fekete magassarkú bokacsizmát.
A kiegészítőket meg még annyira se. Nem szeretem az ékszereket, egy pár fülbevalóm van csak, amit hordok, de az is csak olyan beszúrós, minden más zavar.
Kozmetikumokra viszont rengeteg elmegy.
21L
2/6 anonim válasza:
10-20 ezer ft-ot. Ha van valamilyen alkalom, akkor többet.
4/6 anonim válasza:
Hú, én nagyon lemaradtam a többiektől, én kb. 10ezer forintot :) Mostanában már igyekszem olyan dolgokat venni, amiket tényleg napi szinten hordani tudok, és nem veszek meg semmit csak úgy a vásárlás öröméért.
5/6 anonim válasza:
Semennyit, van már mindenem, nem kell új. Utálok vásárolni meg a felesleges pénzszórásnak sem látom értelmét amit minden nő csinál.
6/6 anonim válasza:
Semennyit. Vannak ruháim, vannak cipőim, ékszereket nem hordok. Néha pesze veszek valamit, de nem havi szinten. Már csak amiatt sem, mert utálom a plázákat, és vásárolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!