Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok, ti minden honapban...

Lanyok, ti minden honapban vesztek magatoknak vmi ruhaneműt?

Figyelt kérdés
Mostanaban ramjott a vasarlasi kenyszer,nem tudom mi lehet az oka de fekeznen kell magam...legalabb a kovetkezo honapig

2015. márc. 22. 02:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazabol mondhatni h havi egy ruhadarabot biztos veszek. Valamikor 1000 ft-ert a new yorkerben trikot, de pl ha evszak valtas van mint pl most kicsit felujitom a ruhataram( most stilus valtason is rajta vagyok ) elofordult h 40000-t is otthagytam.
2015. márc. 22. 03:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Normalisnak tartom az en vasarlasi modom. Ugy erzem meg ha egyszer ketszer is de megengedhetem magamnak a nagyobb koltekezest is. Gosold at h tenyleg szukseged van ennyi vasarlasra? AZ osszeg amit koltessz ra azert is megeri-e? Megengedheted magadnak? Igaz kort nem irtal de az sosem baj ha az ember pl egy ruhadarab arat felreteszi kesobbre.:)
2015. márc. 22. 03:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor veszek valamit, amikor valóban szükség van rá. Tavasszal, és ősszel szoktam venni egy-két darabot. A régi cuccaimban is jól érzem magam.
2015. márc. 22. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem marsd penzem ruhakra, pedig ra ferne par uj darab, mert a regieket mar kinottem vagy nyulottak lettek :/
2015. márc. 22. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor még suliba jártam és volt ösztöndíjam, minden hónapban rengeteget vásároltam. Igaz, csak turikban, szóval nem hagytam ott vagyonokat, de havi pár ezer forintért egy csomó új cuccot beszereztem.

Aztán munkanélküli lettem, szinte semmire nem költöttem, ruhákra meg pláne nem.

űMost van munkám, de annyit dolgozok, hogy nincs időm vásárolni.

2015. márc. 22. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor veszek ruhát, ha tényleg szükséges, vagy úgy érzem kevés van, vagy valamit meguntam. Attól megszabadulok, és abból a pénzből veszek új ruhát, amit kaptam érte.

Csak azért nem veszek ruhát, mert csak, hogy még több legyen, vagy hogy vásárolhassak.

2015. márc. 22. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig veszek kb valamit, amikor a kedvenc boltjaim közelében járok. Van, hogy hetente többször.
2015. márc. 22. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Havonta általában nem. Előfordul, hogy kinézek magamnak több darabot, ami nagyon megtetszik de nem veszem meg egyszerre, hanem mondjuk a nadrágra nagyobb szükségem van, azt megveszem de a felsőt csak akkor ha megkaptam a köv. fizut és még maradt annyi az előzőből hogy simán belefér. De ilyen évente 1x ha van. Fehérneműt, zoknit szoktam évente többször venni de így felsőruházatot kb. negyedévente 1-2 darabot. Nem vagyok vásárlós, azokat is vagy túrom vagy rendelem.
2015. márc. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!