Fiúk, férfiak! Vettetek már ruhát magatoknak a női részlegről?
Azért kérdezem, mert ahogy észreveszem, a női részlegeken sokkal nagyobb a választék, gyakrabban is vannak akciós cuccok és általában van is a méretemben. Persze oylanokat szoktam nézni, amik kicsit férfiasabbak (pl farmerek, pulóverek stb).
Tehát volt, hogy már """női""" ruhát vettetek magatoknak? Fel tudtátok próbálni az üzletben?
Egyik ismerősöm unokatestvére csak női farit szokott magának venni.
Nekem azért ez elég nem normális dolog... :D Még a férfi ruhák közt is van olyan, amit nem vennék fel, mert bzis, hát még a nőiben..
Nem valószínű, hogy vennék magamnak, de alapvetően nem tartom gáznak, hogy ha a női részlegen van olyan, ami például csak a mérete miatt női, akkor megveheti azt férfi is. Mondjuk valakinek nagyon kicsi keze van, akkor a női részen tud a kezére venni amúgy teljesen uniszex kesztyűt.
Amúgy fogadjunk, hogy előbb utóbb megjelenik az a hozzászóló, aki valami "És akkor ehhez mit szólsz?" szöveggel minden hasonló kérdés alá bemásol vagy 3-4 kérdést, ahol nők kérdezik meg, hogy férfi cuccot felvehetnek-e. Ha csak nem ő a kérdés feltevője.
"Férfiaknak" miért kell feszülős nadrág, komolyan??
21/L
Ha így szeretünk lenni, akkor mit parázol ezen, vagy más? Lányok is a többség azért hord leggingset, mert kényelmes. Akkor a fiúknak már nem lehet kényelmes mert ők fiúk? Ugyan abba a fajba tartozunk, nem vagyunk nagyon különbözőek, miért kell furcsállni, ha vannak akiknek a passzos nacik jönnek be?
Mondjuk tapasztalom, hogy megnéznek benne, főleg a bőrhatásúba, de engem nem izgat, én se foglalkozok más mibe jár.
#6-os vagyok.
és #7-esnek címzem:
Én azért szeretem a feszülős csőgatyákat, mert kiemeli az alakot, és jól érzem magam bennük. Mivel szerencsére jó alakom van, ezért nagyon jól állnak rajtam ezek a csőgatyák. Ezt több lány is mondta már, alapvetően a csajok nagy részének tetszik. Ráadásul divatos is. :)
hadd hordjon már mindenki azt amit akar. mindenki utálja ha megszólják, de az észt azért tudjátok osztani másoknak. :D
kérdező, szerintem nem gáz. hordd amit tetszik aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!