Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, férfiak! Vettetek már...

Fiúk, férfiak! Vettetek már ruhát magatoknak a női részlegről?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert ahogy észreveszem, a női részlegeken sokkal nagyobb a választék, gyakrabban is vannak akciós cuccok és általában van is a méretemben. Persze oylanokat szoktam nézni, amik kicsit férfiasabbak (pl farmerek, pulóverek stb).

Tehát volt, hogy már """női""" ruhát vettetek magatoknak? Fel tudtátok próbálni az üzletben?

2014. dec. 16. 14:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokért köszi :)
2014. dec. 17. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jó a kérdésed, már bennem is felmerült!

Sokszor én is látok nagyon klassz ruhákat a női részleg mellet elhaladva. Pl farmerokat. És bosszankodok is, hogy férfi gatyában mért nem lehet ilyeneket kapni? Mért csak az a max 2-3 féle unalmas sötét színű buggyos-lógós fazon van?

Azt viszont kicsit kellemetlennek érzem, hogy női ruhát felpróbáljak. Egyszer-kétszer azért volt már rá példa. De amúgy is elég gátlásos vagyok, nagyon cikinek érezném, ha a pénztáros csaj beblokkolná hogy női farmer és esetleg még látta is, hogy előtte próbálgattam a próbafülkében. Még azt gondolná, hogy "búza" vagyok, vagy más ferde hajlamaim vannak.

Persze tudom, mit foglalkozok vele, hogy mit gondol, semmi köze hozzá. Valószínűleg az életben nem fogom többet látni. Meg amúgy is ez a dolga, hogy kifizessem neki az árucikket amit odaviszek.

De akkor is zavar!

2014. dec. 21. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Még eszembe jutott az előzőhöz:

A másik ilyen, amit utálok, mikor egy drágább üzletbe megyek be, ahol rajtam kívül nincs más vásárló, vagy max egy-két ember lézeng.

Ahogy belépek, az eladó rögtön kérdezget, hogy mit akarok, nem lehet lerázni. Folyton jön a hátam mögött és néz mit nézek, mit csinálok, nehogy lopjak, vagy nem tudom...

Na ilyen üzletben tuti, hogy nem mernék még csak megnézni sem közelebbről női ruhákat.

2014. dec. 21. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze! Női bugyit csak a női részlegben tudok venni, akárcsak combfixet.
2016. okt. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!