Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lépjek túl azon, hogy...

Hogy lépjek túl azon, hogy meggondolatlanul sokat költöttem 2 db ruhára?

Figyelt kérdés
Konkrétan 160 ezer forintot fizettem. Másnap megpróbáltam visszavinni, blokkal címkével (hordatlanul) és nem veszik vissza. El vagyok keseredve, túl impulzív voltam..

aug. 2. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Százhatvanezer volt kettö db ruha??? O.O Miböl vannak azok? Aranyból?
aug. 25. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem. Pont az a baj ezekkel, hogy nem “aranyból vannak”. Ezek luxus márkák amiket státusz miatt vesz egy ember. Szégyen nem szégyen én is vettem már túlárazott márkás cuccokat, amik ilyen “megjelenős” szettek voltak. Viszont olyan silány sz@r minőségűek ezek a márkák az áruk ellenében (vetekszik a kínaival a minőségük… sőt…), hogy észhez tértem mennyire gáz ezeket venni, csak mert menő. Azóta inkább minőségre utazok, és nem az árat meg márkát nézem.
aug. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!