Hogy lépjek túl azon, hogy meggondolatlanul sokat költöttem 2 db ruhára?
Figyelt kérdés
Konkrétan 160 ezer forintot fizettem. Másnap megpróbáltam visszavinni, blokkal címkével (hordatlanul) és nem veszik vissza. El vagyok keseredve, túl impulzív voltam..aug. 2. 16:23
1/12 anonim válasza:
? Ez egy kicsit meredek, valóban. De tetszik legalább a ruha? Tudnád viselni az erre megfelelő helyeken?
Szerintem 1* az életben ilyet-, vagy hasonlót kipróbálhat az ember, de ha nincs hozzá folyamatosan megfelelő anyagi kerete, valamint olyan rendezvények, estélyek, stb.-k, ahol nem tudná hordani, akkor ebből valóban tanulni kell és lezárni a meggondolatlanságokat.
2/12 anonim válasza:
Ez volt a tanulópénz, legközelebb jobban meggondolod. Másrészt meg örülj a ruhának, máskor úgysem lesz ilyened
3/12 anonim válasza:
Nem a vásárlás a fő gond, hanem az, amit ez a jelenség sejtet a háttérből
4/12 Versenyzővagyok válasza:
3napon belül kötelesek visszavenni
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez bárkivel előfordul. Mármint, hogy impulzívan túlköltekezik valamire. Nekem más eset volt, de ugyan ez az impulzív vásárlás volt. Megbántam, és azóta odafigyelek. Ha másra nem is, “tanulópénznek” jó. Ez az összeg egy élet távlatában nem sokat változtatna ha a zsebedben maradt volna.
7/12 A kérdező kommentje:
Van rá keret, csak jobban is el tudtam volna költeni ezt a pénzt. Már mindegy, amúgy tetszenek a ruhák bár nem feltétlen mondaná meg róla egy átlagember, hogy sokba kerültek (max ha nagyon jó szeme van hozzá).
Köszi az eddigi válaszokat, nagyjából megbékéltem.
aug. 2. 20:50
8/12 anonim válasza:
Ne keserítsen el annyira, majd legközelebb jobban átgondolod. Legalább magabiztosabb leszel bennük. Spórolj egy darabig és rakj félre valamennyivel többet a hó végére mint amennyit korábban sikerült, attól majd "megnyugszol". Én egyszer egy fülbevalót vettem majdnem ennyiért, gondolhatod, hogy éreztem magam utána. De mégis ahányszor felveszem rájövök hogy imádom és ha nem lenne, hiányolnám. Kíváncsi lennék azokra a ruhákra egyébként, hogy ekkora volt a kísértés:D
9/12 anonim válasza:
Hamis ideológiaval vagy tele. Kérdező!
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, mire gondolsz?
aug. 3. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!