Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eléggé kismellű nők miért...

Eléggé kismellű nők miért hordanak melltartót?

Figyelt kérdés

Pusztán az a céljuk vele hogy nagyobbnak tűnjön?

Vagy elvárásból?

Valamilyen egészségügyi vagy kényelmi oka van?

aug. 1. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Takarja a mellbimbót, formát ad a mellnek és nagyobbnak is tűnik benne.
aug. 1. 13:00
 2/10 A kérdező kommentje:

"Takarja a mellbimbót"

Az átütő mellbimbók kegyetlenül szexik amúgy általában

Most szégyellitek nyilvánosan, vagy csak nem akarjátok hogy túlzottan rátok nyomuljanak emiatt?

Munkahelyen mondjuk érthető meg komolyabb eseményeken, de amúgy nem világos hogy az miért baj ha átüt

aug. 1. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ez kérdés, akkor is minden szempontra vita volt a reakció (mintha minket kellene győzködni, illetve egy másik ember ne dönthetne önmaga arról, mit vesz fel), meg nyomaték, hogy a Kérdezőnek mi lenne a preferenciája.

Unalmas már.

aug. 1. 13:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Én csak kérdeztem nem győzködtem

Semmi mást nem akarok csak megérteni a motivációkat

aug. 1. 13:19
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Én sokáig elvárásból hordtam, tök feleslegesen. Aztán ahogy kikerültem abból a közegből, elhagytam. Hogy más miért hord, az eltérő lehet, van aki nem elégedett a méretével és jobban érzi magát ha nagyobbnak mutatja, van aki a bimbó miatt, van akit simán zavar a mindennapi mozgás melltartó nélkül.
aug. 1. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:

"van akit simán zavar a mindennapi mozgás melltartó nélkül."

Nyilván ha nem annyira kicsi akkor érthető a melltartó. De ha annyira kicsi hogy mozogni sem tud a ruha alatt, akkor számomra mint férfinak nem érthető a kényelmi része, legfeljebb a bimbó ha zavarja hogy bámulják érte vagy ilyenek

aug. 1. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ha tehetem nem hordok melltartót, de ha megyek valahová akkor zavar ha átüt a mellbimbóm, senkinek nem akarom mutogatni, max a páromnak. Másrészt mivel kicsi a mellem, nekem olyan mintha egy megrajzolt 3szög lenne a mellkasomon, tudjátok mint azok a csúcsos ciciű próbababáknak. Nekem egyáltalán nem tetszik, kínosnak érzem és a melltartó viselésével kerekebbnek hatnak. Harmadrészt azért a kis mellnek is van valamennyi súlya, és ha hormonilag épp meg is van duzzadva, akkor még van akinek sétálni is fáj hogy ha még picit is de azért ugrálnak, a melltartó ezt is segíti.
aug. 1. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha kicsi a cici és átüt a mellbimbó olyan mintha 1 pasi lenne. Semmi szexi nincs benne.

23F

aug. 1. 16:09
 9/10 A kérdező kommentje:

8#

Jó hát ízlések és pofonok

De a csajokat úgy tűnik zavarja hogy feltűnnek vele, azt ennyi

aug. 1. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Én annyira megszoktam már a melltartó viselését, hogy esküszöm, akkor érzem magam kényelmesen, ha van rajtam. Ha egész nap otthon vagyok egyedül, akkor is felveszem, mert nélküle valahogy van egy hiányérzetem, hogy valami nem olyan, mint szokott lenni... Elég fura. Olyasmi, mint mondjuk megszokni, hogy állandóan rajtad van a gyűrűd/órád, és amikor leveszed, baromi fura, van egy ilyen zavaró érzés, hogy valami nem teljes. Pár nap alatt biztos megszoknám nélküle, de eddig még nem próbáltam :D
aug. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!