Kismellü társaim! Ti hordtok kosaras melltartókat?
Nekem eléggé pici a cicim. Nagyon ritkán találtam olyat, ami kosárban pontosan jó lett volna, a legtöbb melltartóm kb úgy néz ki, hogy fölül nem is simul a bőrömre, tehát egy nem tapadós felsővel simán be lehet látni hozzájuk ha lehajulok.
Eddig folyton hordtam igy is, mert szivacsosak voltak és azon voltma, hogy nagyobbnak tünjenek.
Egy bizonyos felső miatt vásároltam nemrég bralette melltartót és teljesen beleszerettem.
Utána rábukkantam egy hasonlóra, ami nem csipkés, (kb hasonló [link] nem tudom, hogy ez is bralette vagy sem. Azóta le se akarom venni, annyira kényelmes és bármit csinálhatok benne, nem csúszik össze vissza és nem kell igazitanom, sőt ha kilátszik szinte divatosnak mondható.
Ti hordtok ilyet? Mennyire jó megoldás hosszútávon, tart-e annyit ,mint a normál melltartók, vagy csak a divat miatt lettek kitalálva?
Én csak azért hordok melltartót hogy a cseresznye méretű melleim ne látszódjanak
Elég hülyén néznek ki ha úgy sétálhatnak az utcan melltarto nélkül
Körbe röhögnének az emberek
Nem hordok, pont azért, mert idiótán mutat, hogy kilométerre eláll a kosár része :D - még a legkisebb is.
A ruháim zöme nem villantós, ami meg olyan, az alá tapszt teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!