Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát? Hajat válasszak?

Milyen ruhát? Hajat válasszak?

Figyelt kérdés
Koszorúslány leszek unokatesóm esküvőjén. 16 éves vagyok,szőke vállig érő hajam, kék szemem van. Sportos alkat vagyok, 166cm. A testem vékony 65A-B mell, 60cms derék, 82cm csípő. Szeretnék hosszú ruhát. Milyen cipőt válasszak?
júl. 29. 21:07
 1/9 anonim válasza:
83%
A koszorúslányok nem egyforma ruhát viselnek? Lemaradtam valamiről?
júl. 29. 21:19
 2/9 anonim válasza:
100%
Rossz témakört választottál.
júl. 29. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem a pár szabja meg a ruhák hosszát és színét? Én eddig úgy tudtam. Sőt, az első válaszolóval is egyetértek, hogy nem mindenki ugyanolyan ruhában lesz? Ez kicsit furcsa. Kérdezd meg a párt. A vendégek öltözhetnek úgy ahogy akarnak, egy esküvőn, tudtommal nem a koszorúslányok.
júl. 29. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta , hogy pasztell szín legyen, nem akarja , hogy megvegyük azt amit ő akar és aztán ne tudjuk sehova felmenni
júl. 29. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
*felvenni
júl. 29. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A szőke hajadhoz, jó a pasztell zöld vagy a kék. Inkább a hideg színek. Esetleg egy világos/pasztell barna. Próbálj fel ruhákat, hogy mi tetszik magadon. És hasonló cipőt vegyél fel, amiben járni is tudsz. Ne tünjön ki a cipőd a ruhától. Vagy hasonló színű legyen a cipőd mint a ruhád. A haj szerintem mindegy. Jó göndörítve vagy kontyba is.
júl. 29. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor valasz egy krem szinu univerzalis kenyelmes cipellot. Az kesobb barmihez is jo lesz.

Koszoruslanykent ne minimbe menj, legalabb terd ala erjen a ruha.

Kerdezdeg a tobbi koszoruslany (ha van) mibe lesznek es egyeztessetek.

Ha a parnak csak annyi h pasztel szinu legyen es olyan amit majd kesobb is felvehetsz akkor valami egyszeru szabasu ruhat valassz oszhangba a tobbi koszoruslannyal (ha van)

Nekem spec 1 volt. Annyi keresem volt h kek szinu es terd ala erjen a ruha.

júl. 29. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Milyen cipőt? Térdig érő bakancs, horogkereszt tetoválás. Ezt miért kell kérdezni?
júl. 29. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Arra ügyelj, hogy a pasztell ne látszon fehérnek vakufényben se.

Ne legyen átlátszó se túldíszítet.

júl. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!