Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi ruhát válasszam? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni... Aki tud választani legyen kedves megtenni! :)
Ha sorrendet írtok az még jobb lenne!
Nagyon köszönöm!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
(hosszú verzióba)
8.
2015. aug. 18. 20:35
1/33 anonim válasza:
5. 6. 7. tetszenek a legjobban, de nem igazán tudok sorrendet felállítani, mert az összeset elfogadnám :)
2/33 anonim válasza:
Nekem az 1. és az 5. tetszik legjobban. (Az első jobban a kettő közül)
3/33 anonim válasza:
Nálam az első viszi a pálmát, gyönyörű, letisztult, itt te viselned a ruhát es nem ő téged. Sok sikert a valasztashoz! :-)
4/33 anonim válasza:
1. 1-es
2. 3-mas
3. 2-es
4. 6-os
5. 8-as
6. 4-es
7. 5-ös
8. 7-es
5/33 A kérdező kommentje:
Van egy személyes kedvencem, azt nem szeretném elárulni egyenlőre :) És köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. aug. 18. 20:46
7/33 anonim válasza:
Nekem a 3, 4 tetszik a legjobban. Ebből is a 3-ast választanám! :))
8/33 anonim válasza:
nekem az 1. tetszik legjobban
szép, elegáns, letisztult, de mégis van benne valami figyelemfelkeltő
de persze ízlés kérdése :)
9/33 anonim válasza:
1, 3, 4
Nekem ezek tetszenek a legjobban. :)
Jó az ízlésed!
10/33 anonim válasza:
Bocsi,
*1,2,4
Elírtam, a 3-as nem tetszik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!