Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Előbb jött a gyerek mint a házasság. Most szervezzük az esküvőt meg a keresztelőt, de nem tudom hogy fel merjek-e venni egyszerű menyasszonyi ruhát vagy inkább valami ruhát vagy kosztümöt válasszak. Szerintetek?
Miért kéne attól félned, hogy menyasszonyi ruhát vegyél fel? Most azt gondolod, talán nem illik, vagy mivel kicsi még a baba, attól félsz, hogy közben enni kér és hogy fogod megetetni?
Valami olyan ruhát válassz, ami kényelmes és tudsz benne etetni, mert elég valószínű, hogy erre sor kerül.
Ha attól tartasz, hogy nem illik, egész nyugodtan vegyél fel esküvői ruhát, én is felvettem, aznap volt 3 éves a lányunk:D
Természetesen fehér ruhát.
SEMMI KÖZE a szüzességhez a fehérnek, szóval ez nem lehet akadály.
Sok boldogságot.
Szerintem már sokan házasodnak fehérben is.
Aszerint választanék, hogy mekkora lesz akkor a pocakom. De valószínűleg akkor is habos esküvői ruhám lenne.
Ma már a lányok zöme nem szűzen megy férjhez akkor se, ha baba még nincs. A legtöbben mégis fehérben esküsznek.
Modern világban élünk, már nincsenek zabigyerekek - szerencsére -, és nem fog megkövezni a falu sem, ha a nászéjszaka után nem véres a lepedő. :P A rosszindulatú, begyepesedett embereknek pedig inkább ne akarj megfelelni. (Nekik nem is lehet. :) )
Ez a te nagy napod lesz, ragyogj, érezd jól magad! Ha hercegnő ruhában, akkor abban, ha valami avantgardabb ruhában, akkor meg úgy.
Sok boldogságot!
(Utóirat: Két gyerekem van, nem vagyunk az apukával házasok, de ha egyszer az életben azok lennénk, akkor igenis talpig fehérben esküdnénk, tengerparton, mezítláb, rosszindulatú rokonság nélkül! :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!