Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válasszam ki a tökéletes ruhát?
Én 1 ruhát akartam csak megpróbálni, kb 10 et próbáltam, elmondtam az elképzelesemet, ás azalapján a szalonosok tudták mi áll jól, mi a jó méret...stb, és végül nem is azt választottam ki amit próbálni mentem..
Ne pánikolj...
Én dec-ben próbáltam, könyvből kellett válasszak, de az első körben kb. 0 volt, ami tetszett, főleg, hogy mind olyan egyforma könyvből. Végül elkezdtem a fogasról válogatni, és rögtön az első, amit kinéztem, az lett a ruhám :) mellette még felpróbáltam vagy 6-ot, amiket az eladó ajánlott, de maradtam az mellett, amit kinéztem. :)
Sztem könyvből, füzetről, netről tök más nézni, mint élőben egy ruhát.
De mondd el az elképzelésedet, sacc kb. Válassz többféle stílusút, és amikor rajtad van, érezni fogod, mi felé orientálódsz. Aztán az eladók is segítenek.
én mondjuk nem mennék olyan helyre, ahol így meg van szabva... mondják azt, hogy van rám 2 órájuk, mert jön a következő, akkor gyorsabban válogatok, de ez a 10et próbálhatsz és csókolom nekem nagyon nem szimpi...
amúgy az az ötletem nekem is, hogy amiket kiválasztasz, azt pörgesd át annyiszor, mígnem annyit kiveszel, hogy csak 10 maradjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!